eikenhouten boekenplanken op maat

eikenhouten boekenplanken op maat

Zoekt u massief eikenhouten boekenplanken op maat ? Dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres !

U heeft geen zin om zelf te zagen, schaven en schuren ? Dat is ook helemaal niet nodig, want QATRINA maakt eikenhouten boekenplanken op maat voor u. Deze kunnen wij eventueel al meteen voorzien van een slim blind ophangsysteem, waarmee u de planken ‘zwevend’ aan de muur kunt monteren.

In het kort de verschillende mogelijkheden:

  • De maximale lengte in combinatie met het ophangsysteem bedraagt drie meter. De maximale breedte is in dat geval 29 cm.
  • leverbaar in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken, maar op aanvraag ook in een andere houtsoort dan eiken.
  • In combinatie met het blinde ophangsysteem leverbaar in 25 mm, 30 mm of 40 mm dik. Zonder ophangsysteem is 20 mm. dik ook mogelijk.
  • Een natuurlijk gevormde boomstamrand of een subtiele verjongde rand is leverbaar op aanvraag.
  • U heeft de keuze uit onbehandeld of transparant / in kleur behandeld met een mooie Rubio Monocoatkleur naar keuze. Mat of zijdeglans gelakt is evt. ook mogelijk.

In onze webwinkel treft u licht rustiek eiken boekenplanken in een aantal standaardlengtes met een breedte van 29 centimeter, en een dikte van 3 centimeter. Overige lengtes en breedtes leveren wij buiten de website om, op aanvraag. Mailt u ons gerust even uw wensen, dan sturen wij u zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsopgave toe. Onze contactgegevens treft u hier

Voor de wat kleinere bestellingen kunnen wij een speciaal verzendtarief hanteren: deze kunnen wij met DPD verzenden, i.p.v. met onze vaste (duurdere) koeriersdienst.

Indien u u op zoek bent naar eikenhouten boekenplanken op maat zonder bevestigingssysteem, dan verwijzen wij u graag naar onze categorie ‘eiken panelen op maat’: klik hier. Ook voor andere houtsoorten dan eiken bent u bij QATRINA aan het juiste adres: klik hier voor een overzicht.
Gegarandeerd de allerbeste kwaliteit, maar wel voor concurrerende prijzen. Duurzaam geproduceerd, en daarom allemaal stuk voor stuk FSC gekeurd.
Massief hout leveren wij in zowel doorgaande lamel als in vingerlas, tot en met maximaal 40 mm dik.

 

 

 

eikenhouten boekenplanken op maat

Schitterend Slavonisch eiken op maat, maar ook veel andere houtsoorten zijn mogelijk

Via onze online webshop leveren wij foutvrij, licht rustiek en rustiek Slavonisch eiken tot een lengte van maximaal 3 meter. Buiten de website om zijn (veel) langere lengtes en een andere houtsoort dan eiken mogelijk. Bel of mail ons even voor de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in onze eikenhouten boekenplanken op maat ?