eiken werkbladen

eiken werkbladen

Bij QATRINA bestelt u ze exact op maat: prachtige eiken werkbladen !

Waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan ? Vanuit huis bestellen en bij u afgeleverd tegen kostprijs !
Dat kan allemaal bij QATRINA, want voor prachtige eiken werkbladen zit u bij ons helemaal goed. Exact op maat voor u gemaakt in de door u gewenste vorm en afmetingen. Online bestelt u heel eenvoudig vierkante, rechthoekige, ronde en ovale werkbladen op maat. Foutvrij/kwastvrij eiken is mogelijk, maar u kunt ze ook in een licht rustieke of een rustieke kwaliteit bestellen.

Zelf een fantasievorm bedacht die u zou willen laten maken ? Ook dat is geen probleem: stuur ons gewoon even een mailtje, dan sturen wij u een prijsopgave toe. Eikenhout is mogelijk, maar ook andere houtsoorten. Deze leveren wij op aanvraag. Klik hier voor onze overige leverbare houtsoorten.

Vol massief houten werkbladen gemaakt van Slavonisch eiken

Vol massief houten werkbladen, voor u gemaakt van Slavonisch eikenhout. Prachtig van kleur met een verfijnde uitstraling, gegarandeerd FSC gecertificeerd en op een milieuvriendelijke wijze gemaakt. U hoeft niet verder te zoeken, want voor schitterende eiken werkbladen zit u goed bij QATRINA.

Zowel werkbladen in een vingerlasuitvoering als in doorgaande lamellen zijn mogelijk, maar u kunt bij ons ook nog terecht voor kopshout. Uniek en exclusief online bij ons verkrijgbaar. Heeft u een heel groot werkblad nodig ? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vriendelijk geprijsd, maar wel een hoge kwaliteit: een blad gemaakt van dik eiken fineer

Absoluut vriendelijk geprijsd, maar dan wel met een hoge kwaliteit: onze op gemaakte werkbladen van dik eiken fineer zijn zeker het overwegen waard ! Met het blote oog ziet u nauwelijks verschil met een vol massief eiken blad.

Werkbladen op maat van dik eiken fineer leveren wij in foutvrij/kwastvrij en rustiek eiken in 5 diktes. Bent u geïnteresseerd en wenst u meer informatie over dit product ? Klik dan hier voor ons eiken fineer op maat of stuur ons even een mailtje.

 

 

 

eiken werkbladen

 

Ons magazijn staat er vol mee: voorraad standaardpanelen in meerdere afmetingen en diverse diktes

In ons eigen magazijn hebben wij een grote voorraad standaardpanelen voor u klaar staan in meerdere afmetingen en diverse courante diktes. Zo kunt u heel snel helemaal zelf uw werkblad op maat maken: onze koerier kan ze namelijk al binnen een paar dagen bij u afleveren ! Snel aan de slag ? Klik dan hier.

Bent u geïnteresseerd in onze eiken werkbladen ?