eiken wandplanken op maat

eiken wandplanken op maat

Eiken wandplanken op maat nodig ? QATRINA maakt ze tot op de millimeter nauwkeurig voor u !

U bent uw huis (opnieuw) aan het inrichten en hebt eiken wandplanken op maat nodig ? Van harte welkom bij QATRINA: de specialist in maatwerk !

Fraaie wandplanken tot maximaal 3 meter lang kunt u direct online in mooi Slavonisch eiken bij ons bestellen. U kiest uit eiken wandplanken met een blind ophangsysteem, maar ook planken zonder ophangsysteem zijn mogelijk.

Een wandplank met een blind bevestigingssysteem lijkt te ‘zweven’ aan de muur: u ziet er niets van. Deze zijn leverbaar tot maximaal 29 cm. breed met een dikte van 25, 30 of 40 mm. Wandplanken zonder ingenieus bevestigingssysteem zijn mogelijk in 20, 25, 30 en 40 mm. dik.

Wij kunnen eiken in drie kwaliteiten leveren: foutvrij, licht rustiek en rustiek. Wandplanken gemaakt van andere houtsoorten zijn leverbaar op aanvraag. Wij kunnen de planken tegen een geringe meerprijs ook nog v.v. een elegante verjongde rand of een stoere boomstamrand. U kunt kiezen uit onbehandeld of helemaal kant en klaar: wij behandelen ze dan met een professionele houtolie in kleur of in transparant.

Bestel online uw eiken wandplanken op maat in licht rustieke uitvoering met een breedte van 29 cm. en een dikte van 25 of 30 mm. In onze webwinkel vindt u veelgevraagde lengtes. Afwijkende afmetingen op aanvraag. Neem hiervoor even contact met ons op.

Een interessant verzendtarief is mogelijk voor kleine bestellingen

U wilt een kleine bestelling plaatsen ? Doorgaans kunnen wij die dan voordelig met DPD versturen. Langere lengtes en grotere bestellingen worden door onze vaste koerier bezorgd, want DPD en PostNL nemen deze niet mee.

Liever wandplanken zonder bevestigingssysteem ? Dan kunt u terecht bij onze ‘eiken panelen op maat‘: klik hier. Deze zijn op maat te bestellen in 20, 25, 30 en 40 mm. dik vol massief eiken.

Gegarandeerd het allermooiste hout voor interessante prijzen. Een duurzame productie en daarom stuk voor stuk gemaakt van FSC gekeurd hout in doorgaande lamellen en in vingerlas t/m 40 mm. dik Slavonisch eiken. Een andere dikte is mogelijk op aanvraag.

 

 

 

eiken wandplanken op maat

Prachtige eiken wandplanken exact op maat gemaakt in drie kwaliteiten

Bestel heerlijk relaxt vanuit uw luie stoel thuis via onze website: bepaal de gewenste afmetingen en dikte en klaar is Kees !
Online kunt u eiken panelen tot maximaal 3 meter lang en 1,2 meter breed bestellen. Op aanvraag is eventueel langer of breder mogelijk. Neem in dat geval contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in onze eiken wandplanken op maat ?