eiken wandmeubel

eiken wandmeubel

Een fraai massief eiken wandmeubel ? QATRINA levert ze in meerdere uitvoeringen ! 

Bij ons verkrijgbaar in meerde uitvoeringen voor interessante prijzen: een fraai vol massief eiken wandmeubel in verschillende lengtes, hoogtes en breedtes.

De wandmeubels worden door ons standaard onbehandeld aangeboden, maar wij kunnen ze eventueel ook al helemaal kant en klaar leveren. Wij behandelen het meubel dan geheel met een professionele houtolie of twee componenten blanke lak. U kunt kiezen uit een transparante olie of een gekleurde olie. Gelakt kan in een matte of in een zijdeglans uitvoering.

Onze wandmeubels worden allemaal gemaakt van FSC gecertificeerd massief eiken: een waarborg voor een gegarandeerd duurzaam houtproduct. Hout dat speciaal voor ons wordt gekweekt in het buitenland: Slavonisch eiken. Deze eikensoort staat bekend om zijn prachtige egale lichte kleur en hardheid. De meubels zijn bij ons verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: in massief foutvrij eiken en in massief rustiek eiken.

Een hoogwaardige kwaliteit en afwerking is gegarandeerd. De meubels worden drie maal geschuurd (van grof naar fijn) en zijn klaar om behandeld te worden met een beits, een lak of een olie. Bij twee van de vier modellen wordt standaard een wandbevestigingssysteem bijgeleverd. Bij de andere twee is dit optioneel.
De wandmeubels zijn tegen een een geringe meerprijs eventueel ook met een bijpassend stalen onderstel te bestellen: ophangen aan een muur is dan niet niet nodig. De beweegbare kleppen zijn allemaal voorzien van ‘push-to-open’ hang- en sluitwerk. De deurtjes zijn uitgerust met een ‘pull-to-open’ systeem. Vragen ? Neem dan even contact met ons op.

Zelf ophalen bij ons magazijn of door onze eigen transportdienst bij u thuisbezorgd: het kan allebei

De prijzen voor onze wandmeubels zijn inclusief btw, maar exclusief verzenden. Uw bestelling kunt u bij ons magazijn gratis komen ophalen, maar thuis laten bezorgen is ook mogelijk. Onze eigen koeriersdienst komt het dan tegen kostprijs bij u afleveren. Wij plannen dan samen met u een geschikte leverdatum in.

 

 

 

eiken wandmeubel

Massief eiken wandmeubel (uitvoering in rustiek eiken, blank mat gelakt)

De houtspecialist van Nederland en België: voor betaalbaar maatwerk in massief hout moet u bij QATRINA zijn ! 

Massief hout op maat tot op de millimeter nauwkeurig ? Dan moet u bij QATRINA zijn ! Panelen, tabletten, vensterbanken, keukenbladen, tafelbladen, bureaubladen: het kan allemaal bij QATRINA !
Niet alleen in eikenhout, maar op aanvraag ook in heel veel andere houtsoorten: essenhout, notenhout, ahornhout, beukenhout, acaciahout en kersenhout. Laat u verrassen en kijk snel op de website.

Voor een prachtig houten keukenblad, werkblad, tafelblad of barblad zit u goed bij QATRINA.  Op maat in doorgaande lamellen en vingerlas, maar ook in een unieke kopshoutuitvoering.

Bent u geïnteresseerd in een eiken wandmeubel ?