eiken voorraadtablet

eiken voorraadtablet

Een massief eiken voorraadtablet nodig ? Online bij QATRINA bestellen en snel in huis ! 

Wij leveren op maat gemaakte massief houten tabletten en tafelbladen, maar ook voor een eiken voorraadtablet kunt u bij ons terecht ! Sinds kort hebben wij namelijk ook een heleboel eiken tabletten op voorraad in 20, 25, 30, 35 en 40 mm. dik, in zowel kleine als grote afmetingen.

Drie fraaie houtkwaliteiten zijn beschikbaar: u kunt kiezen uit kwastvij/foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken in doorgaande lamellen. Allemaal FSC gekeurd: een garantie voor een verantwoord bosbeheer.

De tabletten worden gemaakt van Slavonisch eikenhout: een veel lichtere eikensoort dan het Europees eiken dat veelal door onze collega’s aangeboden wordt. Slavonisch eiken groeit door het koude landklimaat heel langzaam waardoor de jaarringen heel dicht op elkaar liggen. Dit is een van de redenen waarom Slavonisch eiken veel harder is dan de meeste andere houtsoorten.

Met een eiken voorraadtablet van QATRINA haalt een kwaliteitsproduct in huis dat ook nog een heel snel bezorgd kan worden: samen met onze vaste koeriersdienst zorgen wij ervoor dat uw bestelling doorgaans al binnen 6 (werk)dagen bij u thuisbezorgd wordt. Wij hebben service hoog in ons vaandel staan, daarom worden bestellingen ook nog eens tegen kostprijs door ons bezorgd.

 

 

 

eiken voorraadtablet

 

Niet zo handig met de cirkelzaag ? Geen probleem: wij maken het voor u op maat !

Bij QATRINA bestelt u heel eenvoudig online zelf eiken tabletten op maat verkrijgbaar in doorgaande lamellen, in vingerlas en in schitterend kopshout. Kies de uitvoering (doorgaande lamel of vingerlas) en houtkwaliteit. Voer vervolgens de afmetingen en dikte in, en kies eventueel voor de optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’.

Wij schuren onze tabletten standaard altijd met een grovere korrel 80. De randen van de tabletten zijn dan nog scherp en exact haaks. Gaat uw voorkeur uit naar een tablet waar u zelf helemaal niets meer aan hoeft te doen ? Dan kiest u het beste voor een tablet inclusief de extra schuurbeurt en vellingkanten. Het tablet wordt dan door ons nog een keer met een fijnere korrel (korrel 120) geschuurd en de randen worden licht  opgeschuurd zodat ze niet meer scherp aanvoelen. Dit noemen wij ‘het aanbrengen van vellingkanten’.

U kunt uw tablet daarna eventueel ook nog door ons laten behandelen met Rubio Monocoat houtolie: dit is een professionele, zogenaamde twee componenten houtolie die het hout de benodigde bescherming geeft.
Rubio Monocoat is verkrijgbaar in een transparante en gekleurde versie. Kijk voor de beschikbare kleuren even op onze website: klik hier.

Zoekt u iets unieks, iets echt speciaals dat niemand heeft ? Kijk dan eens bij onze categorie ‘kopshout‘. Prachtig en exclusief verkrijgbaar bij QATRINA, want bijna niemand anders kan kopshout leveren ! Voor vragen of meer informatie verzoeken wij u even contact met ons op te nemen: onze gegevens treft u hier.

 

Bent u geïnteresseerd in een eiken voorraadtablet ?