eiken voorraadpanelen

eiken voorraadpanelen

Massief eiken voorraadpanelen nodig ? QATRINA ! 

Op maat maken is onze dagelijkse bezigheid. Sinds kort bestelt u echter ook massief eiken voorraadpanelen bij ons ! Onze voorraad bestaat uit massief eiken panelen in 20, 25, 30, 35 en 40 mm. dik, in kleine en grote courante afmetingen te bestellen.

De panelen hebben wij in verschillende houtkwaliteiten op voorraad: zo kunt u kiezen uit noestvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken in doorgaande lamellen. Het hout voor de panelen is gegarandeerd duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd.

Wij maken onze eiken panelen van Slavonisch eiken: een mooie en veel lichtere eikensoort dan Europees eiken dat doorgaans door onze collega’s wordt aangeboden. Door haar langzame groei is Slavonisch eiken ook veel harder dan de meeste andere eikensoorten.

Bent u zelf een beetje handig ? Dan zijn onze eiken voorraadpanelen zeker het overwegen waard, want wij kunnen deze zeer snel leveren zodat u meteen aan de slag kunt. Onze vaste koeriersdienst zorgt er doorgaans voor dat uw bestelling al binnen een week bij u afgeleverd wordt. Wij bezorgen trouwens tegen kostprijs, want wij hebben een goede service hoog in ons vaandel staan.

 

 

 

eiken voorraadpanelen

 

Geen zin om zelf te zagen ? QATRINA maakt het voor u op maat !

Online bestelt u via onze website helemaal zelf eiken panelen op maat: u hebt de keuze uit panelen in doorgaande lamellen, in vingerlas en panelen gemaakt van schitterend kopshout. Bepaal zelf de gewenste uitvoering (doorgaande lamel of vingerlas) en houtkwaliteit en voer daarna de afmetingen en dikte in. Indien gewenst kunt u ook nog de optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ selecteren.

Panelen worden bij ons standaard geschuurd met korrel 80 of 100. De randen van het paneel zijn nog haaks en scherp: dit is een halffabricaat dat verder door u afgewerkt dient te worden.
Liever een paneel waar u zelf niks meer aan hoeft te doen ? Selecteer dan de optie extra schuurbeurt + vellingkanten. Het paneel wordt dan nog een keer extra geschuurd met een wat fijnere korrel (korrel 120) en de randen worden lichtjes geschuurd om de scherpte eraf te halen.

Het paneel kan eventueel ook nog behandeld worden met Rubio Monocoat houtolie: een hoogwaardige, professionele twee componenten olie die het hout een goede bescherming geeft. Rubio Monocoat is verkrijgbaar in transparant, maar ook gekleurd is mogelijk. Kijk voor meer info even op onze website: klik hier.

U heeft iets exclusiefs in gedachten ? Kijk dan eens bij onze categorie ‘kopshout‘. Schitterend mooi en exclusief verkrijgbaar bij QATRINA, want zo goed als niemand kan dit leveren ! Neem bij vragen even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze eiken voorraadpanelen ?