eiken voorraadpaneel

eiken voorraadpaneel

Een eiken voorraadpaneel nodig ? Bij QATRINA voordelig besteld en snel in huis ! 

Houten panelen en tafelbladen op maat maken is onze dagelijkse bezigheid, maar sinds kort kunt u ook voor een massief eiken voorraadpaneel bij ons terecht ! Wij hebben voor onze klanten een heleboel eiken panelen op voorraad in diktes van 20, 25, 30, 35 en 40 mm. in courante kleine en grote afmetingen.

U heeft de keuze uit drie hoogwaardige houtkwaliteiten: panelen in foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken, allemaal met doorgaande lamellen. Vanzelfsprekend is het door ons geleverde hout allemaal milieuvriendelijk geproduceerd en voorzien van het FSC keurmerk.

Onze eiken panelen worden van Slavonisch eiken gemaakt. Dit is een veel lichtere en fraaiere eikensoort dan het in de Benelux gebruikelijke Europees eiken. Slavonisch eiken is een langzaam groeiende eikensoort: de jaarringen van de boom liggen dicht bij elkaar en zo ontstaat een keiharde houtsoort.

Een eiken voorraadpaneel heeft zo zijn voordelen: niet lang hoeven te wachten op maatwerk, maar vrijwel meteen zelf aan de slag. Wij zorgen er samen met onze vaste koeriersdienst voor dat uw bestelling in de meeste gevallen al binnen 6 (werk)dagen bij u afgeleverd wordt. Omdat wij service hoog in ons vaandel hebben staan, bezorgen wij tegen kostprijs.

 

 

 

eiken voorraadpaneel

 

Toch liever maatwerk ? Geen probleem bij QATRINA !

In de online webwinkel bestelt u heel gemakkelijk zelf eiken panelen op maat: wij leveren in doorgaande lamellen, in vingerlas en in het prachtige en unieke kopshout. U kiest eerst de uitvoering (doorgaande lamel of vingerlas) en de kwaliteit van het hout. Daarna voert u de afmetingen en dikte in, en kiest indien gewenst voor de optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’.

Standaard schuren wij de panelen met een grovere korrel 80. De randen rondom zijn dan nog haaks en scherp. Wilt u liever een kant en klaar paneel waar u zelf niets meer aan hoeft te doen ? Kies dan voor de optie extra schuurbeurt + vellingkanten. Wij schuren het paneel dan nog een keer met een fijnere korrel (korrel 120) en de randen worden voorzichtig geschuurd zodat de scherpte eraf is. Ook wel het aanbrengen van vellingkanten genoemd. Vervolgens kunt u het fijn geschuurde paneel nog laten behandelen met Rubio Monocoat houtolie: een professionele, uit de parketindustrie stammende twee componenten houtolie die het hout een perfecte bescherming geeft.
De Rubio Monocoat olie is verkrijgbaar in transparant, maar ook in gekleurde versie. Kijk hiervoor even op onze website: klik hier.

Op zoek naar iets unieks, iets echt speciaals ? Neem dan een kijkje bij onze categorie ‘kopshout‘. Schitterend mooi en exclusief verkrijgbaar bij QATRINA, want praktisch niemand kan dit leveren ! Neemt u bij vragen gerust even contact met ons op: wij zijn bereikbaar per mail en telefoon.

 

Bent u geïnteresseerd in een eiken voorraadpaneel ?