eiken vensterbanken

eikenhouten meubelpanelen op maat

U zoekt fraaie massief eiken vensterbanken ? QATRINA levert ze op maat gemaakt !

Wij kunnen onze eiken vensterbanken nog steeds voor zeer scherpe prijzen aanbieden, omdat wij al geruime tijd een nauwe samenwerking met vaste en voordelige producenten in het buitenland onderhouden. Mooie massief eiken vensterbanken bestelt u niet alleen heel voordelig bij ons, maar het bestellen zelf ook is ook een fluitje van een cent. Ons geavanceerde bestelsysteem rekent binnen een seconde de prijs van het door u geselecteerde product uit. Veel simpeler kunnen wij het niet voor u maken.

Houten vensterbanken leveren wij in praktisch elke denkbare afmeting. Via onze website leveren wij Slavonisch eiken vensterbanken in drie verschillende houtkwaliteiten: in foutvrij, in licht rustiek en in rustiek eiken. Maar ook voor houten vensterbanken in een andere houtsoort dan eiken bent u bij ons aan het juiste adres: deze leveren wij echter wel buiten onze website om op aanvraag. Klik hier voor het overzicht van onze overige leverbare houtsoorten. Mocht u vragen hebben, schroom dan niet even contact met ons op te nemen: wij helpen u graag.
Onze houten vensterbanken zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: in vingerlas en in doorgaande lamel. De vensterbanken leveren wij standaard met een dikte van 20 mm, 25 mm, 30 mm. of 40 mm. Mocht u een andere dikte zoeken: deze leveren wij op aanvraag.

QATRINA staat voor een gegarandeerd duurzaam productieproces: ons hout is daarom ook altijd FSC gekeurd.

 

 

 

eiken vensterbanken

Eiken vensterbanken (massief foutvrij eiken, doorgaande lamel)

Schitterende massief houten vensterbanken, helemaal op maat voor u gemaakt

QATRINA maakt eiken vensterbanken op maat: wij doen niet aan standaardafmetingen. In vingerlas en in doorgaande lamellen kunt u bij ons online vensterbanken bestellen tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter. Maar dat is nog niet alles: veel langer, of een vensterbank in een andere houtsoort is ook mogelijk op aanvraag. Bel of mail ons hiervoor gerust even. Wij helpen u graag.

Allemaal tot op de mm. nauwkeurig op maat in drie verschillende kwaliteiten eikenhout: in foutvrij eiken, licht rustiek eiken of rustiek eiken, maar ook leverbaar in een andere houtsoort.
Neem dus gewoon even contact met ons op, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze eiken vensterbanken ?