eiken tv meubel

eiken tv meubel

Voor een massief eiken tv meubel in meerdere uitvoeringen zit u goed bij QATRINA 

Wij leveren ze in vier modellen in meerdere lengtes, hoogtes en breedtes: voor een sfeervol eiken tv meubel moet u bij QATRINA zijn, want massief hout geeft een warme, gezellige sfeer in huis !

Onze tv meubels leveren wij standaard onbehandeld. U kunt ze dan zelf verder afwerken met een houtolie, een beits of een lak. Geen zin of tijd om zelf aan de slag te moeten ? Tegen een geringe meerprijs kunnen wij dat eventueel ook al voor u doen. Wij behandelen het dan voor u met een professionele 2 componenten houtolie (verkrijgbaar in transparant en in kleur) of een 2 componenten blanke lak (mat of zijdeglans).

Alleen het allermooiste eikenhout is goed genoeg om verwerkt te worden in onze meubels. In tegenstelling tot veel andere aanbieders gebruiken wij geen Europees eiken, maar het veel mooiere en hardere Slavonisch eiken. Een duurzame, in Oost Europa speciaal voor ons gekweekte eikensoort. FSC gecertificeerd en op uitstraling geselecteerd. Onze eiken meubels zijn verkrijgbaar in twee verschillende houtkwaliteiten: u kiest uit hout zonder noesten (foutvrij/noestvrij eiken) of een wat robuustere kwaliteit (rustiek eiken). Twijfelt u, of wilt u graag meer informatie, bel of mail ons dan even.

Vanzelfsprekend zorgen wij voor een perfecte afwerking van onze meubels: ze zijn dan ook al extra geschuurd met een fijne korrel en helemaal klaar om verder af te (laten) werken. U kunt de meubels los van de grond aan een muur monteren, maar het meubel kan optioneel ook met een stalen onderstel geleverd worden. U kunt het dan ‘los’ in de ruimte plaatsen. Interesse ? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Op onze website treft u de prijzen voor de verschillende uitvoeringen. Genoemde bedragen zijn allemaal inclusief 21% btw, maar exclusief (eventuele) transportkosten. U kunt uw bestelling kosteloos bij ons komen ophalen in Hengelo (Ov.), maar thuis laten bezorgen is ook mogelijk: wij beschikken over een eigen transportdienst die uw bestelling tegen kostprijs bij u kan afleveren.

De kleppen van de meubels zijn allemaal voorzien van een ‘push-to-open’ systeem. Eventuele deurtjes zijn ‘pull-to-open’. Wij helpen u graag indien u nog vragen heeft, dus neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

eiken tv meubel

eiken tv meubel (mat blank gelakt rustiek Slavonisch eikenhout)

Houten tv meubels en (veel) meer: welkom bij de houtspecialist van de Benelux ! 

Voor massief hout op maat moet u bij QATRINA zijn ! Niet alleen voor panelen of tabletten, maar voor nog veel meer !
Naast vol massief eiken in drie kwaliteiten leveren wij ook maatwerk in massief essen, massief noten, massief ahorn, massief beuken, massief acacia en in massief kersen.

Kijk op onze website voor een schitterend massief houten keukenblad, werkblad, tafelblad of barblad. Wij maken ze op maat in verlijmde doorgaande lamellen, met een ijzersterke vingerlasverbinding, maar ook in een blokjesmotief: het exclusieve kopshout.

Bent u geïnteresseerd in een eiken tv meubel ?