eiken timmerpanelen 20 mm.

eiken timmerpanelen 20 mm.

Mooie eiken timmerpanelen 20 mm. dik, bestelt u gewoon op maat bij QATRINA

Zelf aan het klussen, en massief eiken timmerpanelen 20 mm. dik nodig ? Bestel ze gewoon vanaf de bank thuis op maat bij QATRINA. Bespaar uzelf het onnodige gezaag en geschuur ! Wij leveren houten panelen, werkbladen, keukenbladen, tafelbladen en bureaubladen tot op de millimeter nauwkeurig op maat. Rond, vierkant, rechthoekig, ovaal, ellipsvormig of een andere fantasievorm: het maakt ons allemaal niks uit: wij maken het gewoon op maat voor u. Dus laat u verrassen, en neem even contact met ons op.

Onze panelen in eiken maken wij van Slavonisch eikenhout, bij ons verkrijgbaar in drie kwaliteiten: foutvrijlicht rustiek en rustiek eiken. Daarnaast leveren wij buiten onze website om ook panelen in andere houtsoorten op aanvraag. Kijk hiervoor even op onze website. QATRINA staat voor scherpe prijzen, kwaliteit en een gegarandeerd milieuvriendelijke productie. Al ons hout is daarom tevens FSC gekeurd.

Verschillende uitvoeringen zijn mogelijk: wij leveren panelen in doorgaande lamel, in vingerlas en in kopshout. Doorgaande lamel en vingerlas bestelt u heel simpel zelf in onze webshop in verschillende diktes: 20, 25, 30 of in 40 mm. dik. Tussenliggende diktes zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Voor schitterende kopshoutpanelen bent u bij ons ook helemaal aan het goede adres: wij leveren kops eiken online in 60 mm. dik massief, maar ook kopshout in een andere houtsoort en dikker is op aanvraag mogelijk. Wij kunnen tot maximaal 120 mm. dik leveren. Nieuwsgierig geworden ? Kijk dan even op onze website.

 

 

 

eiken timmerpanelen 20 mm.

eiken timmerpanelen 20 mm.

 

Timmerpanelen op maat gemaakt voor een scherpe prijs

Waarom zou u het zichzelf moeilijk maken, terwijl wij het voor u op maat kunnen maken ? Bestel dus gewoon wat u nodig heeft. Niks meer en niks minder.
Online kunt u bij ons eiken in doorgaande lamel en vingerlas tot maximaal  3 meter lang, en maximaal 1,2 meter breed bestellen. Kops eiken is online leverbaar tot maximaal 2,4 meter lang, en 1,2 meter breed.
Buiten de website om is langer en/of breder ook mogelijk op aanvraag: vingerlas- en kopshoutpanelen zijn bij ons te bestellen tot wel 7 meter lang. Neem hiervoor dus wel even contact met ons op, want deze leveren wij uitsluitend op aanvraag.  

 

Bent u geïnteresseerd in onze eiken timmerpanelen 20 mm. dik ?