eiken timmerpaneel

U zoekt een eiken timmerpaneel ? Welkom bij QATRINA !

Een eiken timmerpaneel bestellen ? Dat kan bij QATRINA vanuit uw luie stoel ! Niet alleen massief eiken panelen, maar ook tafelbladen, bureaubladen, keukenbladen en werkbladen tot op de mm. nauwkeurig op maat gemaakt, bestelt u eenvoudig en voordelig bij QATRINA. Standaard afmetingen kennen wij niet: bij ons wordt alles op maat gemaakt. De vorm bepaalt u ook gewoon zelf. Wij maken ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellipsvormige massief houten panelen. Neem gewoon even contact met ons op, want wij kunnen praktisch alles voor u maken.

Onze timmerpanelen worden stuk voor stuk door echte vakmensen op maat gemaakt van het zeer harde Slavonisch eikenhout. Hierbij kunt u nog uw keuze maken uit prachtig foutvrijlicht rustiek of rustiek eikenhout. Ook een paneel gemaakt in een andere houtsoort is mogelijk: deze leveren wij op aanvraag. Wij hebben op onze website een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten geplaatst, dus zoekt u iets anders dan eiken, klik dan hier. Door onze langdurige samenwerking met producenten in Oost Europa, zijn wij in staat onze producten voor zeer concurrerende prijzen aan te bieden. Bovendien zijn onze producten uiteraard allemaal FSC gekeurd.

Een houten paneel leveren wij in drie verschillende uitvoeringen: wij leveren panelen in doorgaande lamellen, in vingerlas en in schitterend kopshout. Doorgaande lamel- en vingerlaspanelen zijn online verkrijgbaar in vier standaarddiktes: in 20, 25, 30 en 40 mm. dik. Op aanvraag zijn tussenliggende diktes leverbaar.

Exclusief kopshout leveren wij online in 60 mm. dik massief eiken. Kopshoutpanelen in andere houtsoorten en dikker kopshout is mogelijk op aanvraag. Kijkt u hiervoor even op onze website of neem direct contact met ons op.

 

 

 

eiken timmerpaneel

Houten timmerpaneel op maat (kops eiken)

 

Mooie massief houten panelen op maat voor u gemaakt in eiken, maar ook leverbaar in andere houtsoorten

Gemak dient de mens: bestel gewoon vanaf de bank thuis uw houten panelen. Eiken vingerlas- en doorgaande lamellenpanelen leveren wij online tot een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter. Online kopshoutbestellingen zijn mogelijk tot maximaal 2,4 meter lang en 1,2 meter breed. Langere en/of bredere panelen zijn mogelijk op aanvraag.

 

Bent u geïnteresseerd in een eiken timmerpaneel ?