eiken tafelbladen op maat

eiken tafelbladen op maat

Massief eiken tafelbladen op maat ? QATRINA !

Bij ons bestelt u vol massief eiken tafelbladen op maat gewoon online vanaf de bank thuis !
Onze producenten werken met hoogwaardige computergestuurde machines. Hiermee kunnen praktisch alle denkbare vormen gerealiseerd worden. Dus voor massief eiken tafelbladen op maat moet u bij QATRINA zijn !

Ongeveer 95% van de door ons geleverde tafelbladen wordt besteld in eiken. In tegenstelling tot veel andere aanbieders gebruiken wij hiervoor geen Europees eiken, maar maken wij ze van het beduidend mooiere Slavonisch eiken. Onze tafelbladen zijn allemaal FSC gekeurd en stuk voor stuk duurzaam geproduceerd.

Het door ons gebruikte Slavonisch eiken is in drie kwaliteiten te bestellen: wij leveren schitterend foutvrij eiken, wat levendiger licht rustiek eiken en robuust ogend rustiek eiken. Buiten de website om zijn tafelbladen in andere houtsoorten mogelijk. Kijk voor de mogelijkheden even op onze website: klik hier. Een tafelblad is te bestellen in twee uitvoeringen: in doorgaande lamellen en in vingerlas, in 20, 25, 30 of 40 mm. dik. Indien gewenst zijn op aanvraag andere diktes ook mogelijk.

Ook verkrijgbaar bij QATRINA: panelen en (tafel)bladen in prachtig eikenfineer. Tegenwoordig is fineer nog nauwelijks van massief te onderscheiden, maar het is wel een stuk voordeliger ! Wij leveren t/m een dikte van maximaal 58 mm. Klik hier voor ons eikenfineer.

Bijna niemand anders kan het leveren, maar bij QATRINA bestelt u het ‘gewoon’ op maat gemaakt: een uniek tafelblad van schitterend kopshout. In onze webshop te bestellen in 60 mm. dik eiken. Klik hier voor ons kopshout.

Wij hebben ook een aanzienlijke hoeveelheid houten panelen in courante afmetingen op voorraad. Deze panelen kunnen wij doorgaans binnen een week bezorgen. Neem dus ook even een kijkje bij onze categorie voorraadpanelen: klik hier.

 

 

eiken tafelbladen op maat

eiken tafelblad op maat (foutvrij eiken)

 

Voordelig een houten tafelblad bestellen ? Wij maken ze op maat !

Een vol massief houten tafelblad, op maat gemaakt en tegen kostprijs bij u thuisbezorgd ? Dat kan bij QATRINA !
Rechthoekige, vierkante, ronde en ovale eiken tafelbladen in foutvrije, licht rustieke of rustieke kwaliteit bestelt u heel eenvoudig online in onze webshop. U heeft hierbij de keuze uit twee uitvoeringen: een tafelblad met doorgaande lamellen of een tafelblad in vingerlas. Een tafelblad gemaakt van kopshout leveren wij online in 60 mm. dik Slavonisch eikenhout.

Heel ingewikkelde vormen en heel grote tafelbladen zijn mogelijk op aanvraag: neem in dat geval even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze eiken tafelbladen op maat ?