eiken tafelblad met visgraatmotief

visgraattafelblad op maat

Een mooi eiken tafelblad met visgraatmotief van QATRINA

Wij leveren het exact op maat: een eiken tafelblad met visgraatmotief. Naast eiken leveren wij ook visgraattafelbladen in Amerikaans noten. Allemaal tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt.

Een eiken tafelblad met visgraatmotief wordt samengesteld uit een multiplex ondergrond, met daarop verlijmd een toplaag van 4 mm. massief Slavonisch eiken, respectievelijk Amerikaans notenhout.
Drie diktes zijn verkrijgbaar: 22, 28 of 42 mm. dik. Onze producten zijn allemaal FSC gekeurd. Een garantie dat deze duurzaam geproduceerd zijn.

Maak uw keuze uit drie soorten visgraatmotieven

U bepaalt niet alleen zelf de dikte, maar ook de uitvoering van het visgraatmotief. De lamellen zijn standaard 75 mm. breed, maar de lengte kunt u nog zelf kiezen: wij leveren lamellen met een lengte van 160 mm, 240 mm. of 480 mm. Zo goed als iedere denkbare vorm kunnen wij voor u maken. Zo leveren wij standaard visgraattafelbladen in ronde, in rechthoekige, in vierkante, in ovale, en in ellipsvormige uitvoering. De ellipsvormige uitvoering leveren wij op aanvraag: deze is niet direct via onze website te bestellen. Ook hele speciale vormen zijn mogelijk op aanvraag. Neem hiervoor even contact met ons op.
De maximaal leverbare lengte bedraagt 3500 mm. en de maximaal leverbare breedte 1250 mm.

 

Bent u geïnteresseerd in een eiken tafelblad met visgraatmotief ?

 

 

 

eiken tafelblad met visgraatmotief

Eiken tafelblad met visgraatmotief

 

QATRINA levert uitsluitend maatwerk: standaardmaten kennen wij niet

Kies zelf de gewenste houtsoort, de lengte van de lamellen, de dikte en afmetingen van het visgraattafelblad. Op onze website is dit een fluitje van een cent: het speciaal hiervoor ontworpen bestelsysteem berekent automatisch de prijs voor het gewenste product voor u uit. Betalen kan gemakkelijk en uiteraard veilig via iDEAL. Neem bij eventuele vragen gerust even contact met ons op: wij helpen u graag. QATRINA, omdat wij staan voor een prima service.

 

Bezorgen tegen kostprijs ? Bij QATRINA heel gewoon 

Wij doen er samen met onze koeriersdienst alles aan uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Dit doen wij zelfs tegen kostprijs, en verdienen hier dus helemaal niets aan.

 

Bent u geïnteresseerd in een eiken tafelblad met visgraatmotief ?