eiken platen op maat gezaagd

Eiken platen op maat gezaagd, voordelig bestellen bij QATRINA

Online voordelig massief eiken platen op maat gezaagd bestellen ? Welkom bij QATRINA !
QATRINA levert massief eiken op maat tot op de mm. nauwkeurig, maar ook andere houtsoorten.

Onze platen zijn leverbaar in rondvierkantrechthoekigovaal en ellipsvormig, maar ook eventueel in niet alledaagse, ingewikkelde vormen. Met behulp van computergestuurde houtbewerkingsmachines maken wij het allemaal zoals u het graag wilt hebben. Neem even contact met ons op, dan nemen wij de mogelijkheden met u door.

Prachtige massief eiken platen in foutvrij, in licht rustiek en in rustiek eiken. Andere houtsoorten zijn leverbaar op aanvraag.
Kijkt u even op onze website voor een overzicht.
Betaalbare kwaliteit en duurzaam geproduceerd, en bovendien allemaal FSC gekeurd

Mooie eiken platen op maat gezaagd leveren wij in doorgaande lamellen, in vingerlas en in het zeer exclusieve kopshout. De platen kunt u in verschillende diktes bestellen. De maximaal verkrijgbare dikte in doorgaande lamel en in vingerlas bedraagt 40 mm. Tussenliggende diktes leveren wij op aanvraag.
Kopshout platen zijn standaard 60 mm, dik, maar (veel) dikker is ook mogelijk. Ons kopshout is leverbaar tot maximaal 120 mm. dik.  

 

 

 

eiken platen op maat gezaagd

Eiken platen

 

Eiken en andere houtsoorten op maat, voor aantrekkelijke prijzen

Online kunt u bestellen tot een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter.

Langer kan op aanvraag: platen in vingerlas en in kopshout kunnen wij tot wel zeven meter lang leveren, en platen in doorgaande lamel in ieder geval tot en met 3,5 meter.

Platen in doorgaande lamellen langer dan 3,5 meter wordt lastig, maar in sommige gevallen kunnen wij deze wel leveren. Neem hiervoor even contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Niet alleen platen in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken , maar ook in andere houtsoorten. Klik hier voor een overzicht.

licht rustiek eikenhouten paneel (doorgaande lamel)                                        licht rustiek eikenhouten paneel (vingerlas)

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                      Licht rustiek eiken vingerlas

 

Bent u geïnteresseerd in onze eiken platen op maat gezaagd ?