eiken planken

eiken planken

Vol massief eiken planken nodig ? Bestel ze online op maat bij QATRINA ! 

Uw eigen meubels aan het maken en eiken planken nodig ? Dan zit u goed bij QATRINA, want wij maken ze op maat van schitterend mooi Slavonisch eikenhout. Planken gemaakt van een andere houtsoort dan eiken leveren wij desgewenst op aanvraag. Een overzicht van de mogelijkheden vindt u op de website: klik hier of neem direct even contact met ons op, want niet alle houtsoorten zijn het hele jaar door verkrijgbaar.

Wij leveren online massief eiken planken op maat. Bestellen is een fluitje van een cent: u voert simpelweg de door u gewenste afmetingen en dikte van de eiken planken in en ons ingenieuze bestelsysteem rekent de prijs voor het product voor u uit. Onze planken zijn verkrijgbaar in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout. Doorgaande lamel en vingerlas is mogelijk tot maximaal 40 mm. dik, kopshout leveren wij standaard in 60 mm. dik. Zoekt u een afwijkende maat of vorm ? Of een ’tussenliggende’ dikte ? Neem dan gelijk even contact met ons op, want in principe kunnen wij alles leveren.

Door ons geleverde houtproducten zijn allemaal gemaakt van FSC gekeurd hout: een waarborg voor een duurzame houtkap en een milieuvriendelijke productie.

Bent u een handige klusser en kunt u zelf planken op maat zagen ? Kijk dan even bij onze voorraadpanelen: deze heeft u doorgaans al binnen een week in huis ! Klik hier voor onze voorraadpanelen.

 

 

 

eiken planken

Eiken planken

 

Hout op maat voor u gemaakt !

Bestel op maat zonder bijkomende kosten. Standaardafmetingen of op maat gezaagde planken inclusief extra zaagkosten vindt u niet bij QATRINA: bij ons bestelt u wat u nodig heeft en betaald u voor wat u nodig heeft.
Via de website leveren wij Slavonisch eikenhout in drie verschillende houtkwaliteiten: u kunt kiezen uit foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Mits op dat moment voorradig, zijn andere houtsoorten op aanvraag mogelijk. Een overzicht hiervan treft u op de website: klik hier.

U kunt bij ons online eiken planken bestellen tot een maximale lengte van 2,9 meter en een maximale breedte van 1,2 meter. Langer of breder is op aanvraag mogelijk. Neem in dat geval even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in onze massief eiken planken ?