eiken planken op maat

eiken planken op maat

Vol massief eiken planken op maat nodig ? Bestel ze heel voordelig online bij QATRINA ! 

Uw eigen meubel(s) aan het maken en eiken planken op maat nodig ? Welkom bij QATRINA ! Wij maken ze op maat voor u van prachtig Slavonisch eikenhout. Uiteraard allemaal tot op de millimeter nauwkeurig, Ook voor planken in andere houtsoorten dan eiken kunt u bij ons terecht: deze zijn op aanvraag leverbaar. Een overzicht van de mogelijkheden treft u op onze website: klik hier en neem even contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon en per e-mail.

Via onze website kunt u massief eiken planken op maat bestellen. U voert gewoon de gewenste afmetingen van de eiken planken op maat in. Ons bestelsysteem toont u vervolgens de prijs voor het product. Wij leveren onze planken in doorgaande lamellen en in vingerlas uitvoering in 20, 25, 30 en 40 mm. dik. Zoekt u een afwijkende dikte of vorm ? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
Alle door ons geleverde houtproducten zijn gemaakt van FSC gekeurd hout: een kwaliteitslabel voor een duurzame productie.

Heeft u heel snel massief hout nodig ? Dat is geen probleem bij QATRINA, want wij hebben een grote hoeveelheid panelen en planken op voorraad in ons magazijn: deze kunnen wij doorgaans binnen een week bij u thuis afleveren. Neem hiervoor even een kijkje bij onze ‘voorraadpanelen’: klik hier.

 

 

 

eiken planken op maat

Eiken planken op maat

 

QATRINA, voor hout op maat, tot op de mm. nauwkeurig !

Waarom moeilijk doen als het gemakkelijk kan ? Bestel gewoon op maat zonder extra kosten. Standaardafmetingen of op maat gezaagde planken met bijkomende zaagkosten ? Daar doen wij niet aan mee: bij ons betaalt u uitsluitend voor wat u nodig hebt ! U geeft op de website gewoon de gewenste maten en dikte van de planken in: dit kan uiteraard tot op de millimeter nauwkeurig.

In onze webwinkel kunt u Slavonisch eiken planken in drie kwaliteiten bestellen: foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken.  Mits op dat moment beschikbaar, zijn planken in een andere houtsoort dan eiken op aanvraag leverbaar. Een overzicht vindt u op de website: klik hier.

Slavonisch eiken is online te bestellen tot en met 2,9 meter lang en 1,2 meter breed. Heeft u langere of bredere planken nodig ? Neem dan even contact met ons op: wij kunnen u vast wel verder helpen.

Bent u geïnteresseerd in onze massief eiken planken op maat ?