eiken plank op maat

eiken plank op maat

Bestel hem voordelig online bij QATRINA: een eiken plank op maat

Uw eigen meubelstuk maken en een eiken plank op maat nodig ? Dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres, want wij maken planken op maat tot op de mm. nauwkeurig van prachtig Slavonisch eiken. Planken gemaakt van andere houtsoorten zijn eventueel mogelijk op aanvraag. Op de website treft u een overzicht: klik hier en neem contact met ons op. Wij zijn op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar per telefoon en per e-mail.

In onze webwinkel kunt u massief Slavonisch eiken planken op maat bestellen. U voert zelf de gewenste afmetingen van de eiken plank op maat in en u ziet meteen de prijs ervoor. Planken kunt u in doorgaande lamellen en in vingerlas bij ons bestellen in 20, 25, 30 en 40 mm. dik. Een andere dikte is mogelijk op aanvraag. Neem hiervoor even contact met ons op. Het gebruikte hout voor onze planken is zonder uitzondering FSC gekeurd: een waarborg voor een verantwoorde houtkap.

Heeft u snel hout nodig en bent u handig ? Dan zijn onze voorraadpanelen wellicht iets voor u, want deze kunnen wij razendsnel bij u afleveren: doorgaans al binnen een werkweek. Kijk dus ook even bij onze categorie ‘voorraadpanelen’, want dan kunt u snel aan de slag: klik hier.

 

 

 

eiken plank op maat

Eiken planken op maat (foutvrij eiken)

 

Gewoon online bestellen: uw plank tot op de mm. nauwkeurig gemaakt !

Op maat voor u gemaakt zonder bijkomende kosten, want wij kennen geen standaard afmetingen en doen niet aan op maat gezaagde planken: Bij ons bestelt u op maat en betaalt u alleen voor wat u nodig heeft !

Via de website geeft u de door u gewenste afmetingen en dikte in en u ziet meteen de prijs in beeld. U kunt hierbij kiezen uit Slavonisch eiken planken in drie verschillende kwaliteiten: foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken.  Planken in een andere houtsoort zijn, indien op dat moment beschikbaar, op aanvraag mogelijk. Kijk voor onze overige leverbare houtsoorten even op de website: klik hier.

Massief Slavonisch eiken planken zijn online leverbaar tot een lengte van max. 2,9 meter en een breedte van max.1,2 meter. Op aanvraag zijn langere en bredere planken mogelijk: neem hiervoor even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken plank op maat ?