eiken plaat

eiken plaat

Een mooie eiken plaat nodig ? QATRINA levert ze voordelig en op maat gemaakt ! 

QATRINA levert uw eiken plaat voordelig op maat en bezorgt hem tegen kostprijs bij u thuis. U hoeft er de deur niet eens meer voor uit ! De eiken plaat gebruikt u bijvoorbeeld om er de door uzelf bedachte kast mee te maken, maar kunt u deze ook heel goed gebruiken als bureaublad, werkblad of als vensterbank.

Onze producenten maken de massief eiken platen van Slavonisch eiken: een veelgeprezen, mooie lichte eikensoort. Handmatig op kleur voor u geselecteerd, altijd FSC gekeurd en dus milieuvriendelijk geproduceerd.

De platen kunt u heel eenvoudig zelf in onze online webshop bestellen. Wij leveren kwastvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken, maar ook platen in andere houtsoorten: deze zijn op aanvraag verkrijgbaar. Een overzicht van de verschillende houtsoorten vindt u op onze website: klik hier. Voor vragen of meer informatie kunt u ook even contact met ons opnemen.

Vrijwel niemand kan ze leveren: massieve kopshout platen. Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA ! Online te bestellen in 60 millimeter dik Slavonisch eiken, en buiten onze website om ook eventueel in andere houtsoorten. Kijk hiervoor even op de website.

U heeft snel platen nodig ? Dan hebben wij goed nieuws, want sinds kort leveren wij ook houten platen in diverse grote en kleine afmetingen uit voorraad. Dus wilt u snel aan de slag ? Neem dan even een kijkje bij onze ‘voorraadpanelen‘.

 

 

 

eiken plaat

 

Bepaal het zelf bij QATRINA: zelf verder afwerken of toch liever een kant en klare plaat

Mocht u de plaat willen gebruiken om er bijvoorbeeld uw eigen kast van te gaan maken, dan adviseren wij u onbewerkte platen te bestellen. Deze hebben dan nog scherpe en haakse randen rondom, waardoor de verschillende onderdelen van de kast nagenoeg naadloos aan elkaar bevestigd kunnen worden.

Wilt u de plaat gaan gebruiken als werk- of bureaublad ? Bestel dan gelijk een bewerkte plaat. Deze is al helemaal klaar om behandeld te worden met een goede houtolie of lak. Een bewerkte plaat bestellen is heel eenvoudig: kies simpel voor de optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’. De plaat krijgt dan een extra schuurbeurt met een fijnere korrel 120 en de scherpe randen worden voorzichtig weggeschuurd.

U kunt uw plaat ook al door ons laten behandelen: kies dan voor de optie transparant of gekleurd behandeld. Vermeld bij uw bestelling dan nog wel even de gewenste kleur.

Bent u geïnteresseerd in een eiken plaat ?