eiken plaat op maat

eiken plaat op maat

Een eiken plaat op maat ? Bestel hem gemakkelijk online bij QATRINA ! 

Wij leveren uw eiken plaat op maat gemaakt en leveren hem vervolgens tegen kostprijs bij u af. Heerlijk relaxt, want u hoeft er de deur niet voor uit. Een eiken plaat op maat is de basis voor u klusproject: maak er bijvoorbeeld uw zelf bedachte badkamermeubel van, of gebruik hem ‘gewoon’ als keukenwerkblad. Voor de platen maken wij gebruik van het prachtige Slavonisch eiken: een hele mooie lichte en tevens keiharde houtsoort. Het hout wordt door onze producenten op kleur voor u uitgezocht en is allemaal FSC gekeurd: een waarborg voor verantwoord bosbeheer.

Bestellen is een fluitje van een cent in onze online webwinkel. U kunt hier kiezen uit kwastvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken platen, maar ook andere houtsoorten zijn op aanvraag eventueel mogelijk. Wij hebben op onze website hiervan een overzicht geplaatst: klik hier. Natuurlijk kunt u ook gewoon even contact met ons opnemen per mail of telefoon.

Absoluut uniek en exclusief verkrijgbaar bij QATRINA: schitterend mooie kopshout platen. In onze webwinkel kunt u ze bestellen in 60 mm. dik eiken, maar op aanvraag ook in andere houtsoorten.

Wilt u snel aan de slag kunnen en heeft u geen tijd om op maatwerk te wachten ? Goed nieuws, want wij leveren sinds kort ook grote en kleine platen uit voorraad. Neem hiervoor even een kijkje bij onze categorie voorraadpanelen‘.

 

 

 

eiken plaat op maat

 

Gemak dient de mens: zelf verder afwerken of toch liever een kant en klare plaat ? Aan u de keuze

Gaat u het hout gebruiken om er bijv. uw zelfbedachte badkamermeubel mee te maken ? Wij adviseren u dan onbewerkte platen te bestellen. Onbewerkte platen hebben scherpe haakse randen, zodat u de onderdelen van het meubel strak tegen elkaar aan kunt bevestigen.

Wilt u er een mooi bureaublad van maken ? Dan kunt u het beste een bewerkte plaat nemen. Bewerkte platen zijn klaar om behandeld te worden met een deugdelijke lak of houtolie. Kies in dat geval voor de aanvullende optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’. Wij geven de plaat dan nog een extra schuurbeurt met een fijnere korrel 120 en de scherpe randen worden een heel klein beetje rond geschuurd zodat ze niet meer scherp aanvoelen.

Om het verhaal helemaal compleet te maken kunt u uw plaat ook door ons laten behandelen in een transparante of gekleurde houtolie. Kiest u voor ‘gekleurd’, vergeet dan niet bij het bestellen de gewenste kleur te vermelden.

Bent u geïnteresseerd in een eiken plaat op maat ?