eiken panelen op maat

mooie eiken panelen op maat

Eiken panelen op maat van QATRINA

Omdat de prijzen van massief eiken panelen op maat de laatste jaren fors zijn gestegen, zijn veel afnemers overgestapt op een andere houtsoort.
Wij beschikken echter al jaren over gunstige en betaalbare inkoopkanalen in Oost-Europa, en hebben zodoende kans gezien de prijzen zeer laag te houden.

Onze eiken panelen op maat worden vervaardigd uit Slavonisch eiken: een zeer harde en sterke eiken soort. Uiteraard is het door ons geleverde hout FSC-gekeurd.

De lokale overheid wijst ieder jaar percelen aan in de bossen waar dat jaar eiken bomen gekapt mogen worden.
Het door ons geleverde hout voor de panelen is uiteraard FSC gekeurd. Wij leveren geen gefineerd hout, ons hout is uitsluitend in massief verkrijgbaar.

De dikte van de massief eiken panelen op maat kunt u op onze website eenvoudig zelf invoeren. Onze panelen zijn leverbaar tot 4 centimeter dikte massief.
Zoekt u een afwijkende maat of dikte voor uw hout ? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, bij QATRINA is (bijna) alles mogelijk.

Ook panelen op maat in een andere houtsoort dan eiken is geen probleem. Wij nemen graag de diverse mogelijkheden met u door.

 

 

 

                             

Massief eiken doorgaande lamel                        Massief eiken vingerlas

 

Bestel alleen maar wat u nodig heeft: massief hout, voor u op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig !

U geeft via ons speciaal hiervoor ontwikkelde bestelsysteem simpel de maten in, tot op de millimeter nauwkeurig.

Ons systeem berekent, aan de hand van de door u ingegeven afmetingen, automatisch de prijs per vierkante meter en op basis daarvan vervolgens de uiteindelijke totaalprijs.

Onze panelen zijn via onze website te bestellen tot een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter.
U heeft langere en/of bredere panelen nodig ? Geen probleem, op bestelling leveren wij ook langere en/of bredere, alles in elke gewenste vorm ! . Neem even contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Wij laten onze panelen in Oost-Europa maken, zodat deze bij aflevering al op precies maat gemaakt en deugdelijk verpakt in Nederland aankomen. De panelen worden vervolgens zo snel mogelijk naar u verzonden. Wij bezorgen tegen kostprijs.

 

Bent u geïnteresseerd in onze eiken panelen op maat ?