eiken panelen op maat gemaakt

eiken panelen op maat gemaakt

Massief eiken panelen op maat gemaakt, bestelt u voordelig bij QATRINA ! 

Massief eiken panelen op maat gemaakt ? Bestel ze in de afmeting en vorm die u nodig heeft bij QATRINA. De eiken panelen op maat gemaakt zijn te gebruiken voor het zelf maken van uiteenlopende dingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tv meubels, stoelen, krukken, kasten, badkamermeubels, en nog veel meer.

Eikenhouten panelen bouwen wij handmatig op uit Slavonisch eiken delen. Slavonisch eiken is een schitterende, lichte houtsoort. Het door ons gebruikte hout voor onze panelen is gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd, en altijd FSC gekeurd. In onze webwinkel kunt u zelf massief eiken panelen bestellen. Wij leveren eiken in verschillende kwaliteiten: in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. U zoekt een andere houtsoort dan eiken ? Geen probleem, want ook dat kan bij QATRINA op aanvraag. Klik hier voor onze andere houtsoorten en neem contact met ons op.

Twee uitvoeringen zijn leverbaar: panelen in vingerlas en in doorgaande lamel. Beide verkrijgbaar in vier verschillende diktes tot en met maximaal 40 mm. dik. Panelen met andere diktes zijn mogelijk op aanvraag.

Naast doorgaande lamel- en vingerlaspanelen leveren wij ook panelen in kopshout. Deze zijn via de website te bestellen in 60 mm. dik eiken, maar op aanvraag ook verkrijgbaar in een andere houtsoort en dikker: op aanvraag tot maar liefst 120 mm. dik. Neem hiervoor gerust even een kijkje op onze website.

 

 

 

eiken panelen op maat gemaakt

Foutvrij eiken

 

U bepaalt het zelf: onbehandeld of gewoon kant en klaar

Eiken panelen op maat tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt. U kunt kiezen uit nog onbehandelde panelen, of kant en klare panelen. Onbehandelde panelen worden door ons geschuurd met korrel 80, en de randen rondom zijn scherp. Deze panelen zult u zelf nog verder af moeten werken. Kant en klare panelen schuren wij ook nog met een fijnere korrel 120, en de scherpe randen zijn glad geschuurd: er zijn zgn. vellingkanten aangebracht.

Kant en klaar of onbehandeld ? U kiest er zelf voor, door wel of niet de extra optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ aan te vinken.

 

Bent u geïnteresseerd in onze eiken panelen op maat gemaakt ?