eiken onderstel

eiken onderstel

Een prachtig nieuw eiken onderstel van QATRINA

De prijzen voor een eiken onderstel zijn de laatste jaren behoorlijk gestegen. Wij beschikken echter al jaren over gunstige en betaalbare inkoopkanalen in Oost-Europa. Zodoende zien wij kans de prijzen zeer laag houden.

Onze houten onderstellen worden vervaardigt uit Slavonisch eiken: een zeer harde en sterke eiken soort. Door de uiterst langzame groei van de eikenbomen liggen de jaarringen heel dicht bij elkaar.
Daardoor heeft het hout nagenoeg geen last van werking en is het veel beter bestand tegen kromtrekken en torderen.

Na het kappen is het verplicht gesteld nieuwe eiken bomen aan te planten. Het door ons geleverde hout voor de onderstellen is uiteraard FSC gekeurd

 

eiken onderstel     houten tafelpoten

 

 

Een houten onderstel, helemaal op maat voor u gemaakt

Wij laten onze houten onderstellen in Oost-Europa maken, zodat deze bij aflevering al precies op maat gemaakt en deugdelijk verpakt in Nederland aankomen.
Het eiken onderstel wordt vervolgens zo snel mogelijk naar u verzonden. Bezorgen doen wij tegen kostprijs.

Wij leveren eiken onderstellen in meerdere modellen, afmetingen en diktes: op onze website treft u een breed assortiment in onderstellen.
Zoekt u een afwijkende maat of dikte voor uw houten onderstel ?. Of heeft u liever een andere houtsoort ? Neem dan gewoon even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kijk gerust even op onze website, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

 

eiken onderstel        eiken houten onderstel

 

Naast houten onderstellen leveren wij ook stalen onderstellen en tafelbladen op maat. U kunt bij QATRINA dus uw tafel helemaal zelf samenstellen !

Neem gerust even contact met ons op, als u vragen en/of hulp nodig heeft. Wij nemen dan samen met u de diverse mogelijkheden even door.

Waarom QATRINA ? Omdat wij staan voor een goede service, uitsluitend de allerbeste kwaliteit leveren, en dat alles ook nog voor een redelijke prijs.

 

Bent u geïnteresseerd in een eiken onderstel ?