eiken meubelplaten

eiken meubelplaten

Massief eiken meubelplaten bestelt u heel eenvoudig online bij QATRINA

Vol massief eiken meubelplaten maken wij van het schitterende Slavonisch eiken: een heel harde eikensoort. Meubelplaten leveren wij in foutvrij, in licht rustiek en in rustiek eiken kwaliteit.
Alleen het allerbeste hout is voor ons goed genoeg: het door ons gebruikte hout is daarom ook altijd FSC gekeurd.

De gewenste afmetingen van de massief eiken meubelplaten voert u zelf heel gemakkelijk op onze website in. Wij leveren alleen massief hout, en geen fineer.

Wij leveren ons hout in zowel doorgaande lamel als in vingerlas, tot een dikte van maximaal 40 mm. massief. Zoekt u afwijkende afmetingen, of een andere dikte voor uw platen ? Of gaat uw voorkeur uit naar een andere houtsoort dan eiken ? Neem dan even contact met ons op, want op aanvraag zijn ook andere houtsoorten leverbaar.

 

 

 

eiken meubelplaten

Eiken meubelplaten

 

Alles tot op de millimeter nauwkeurig, in elke gewenste afmeting en vorm !

Voer zelf eenvoudig de gewenste dikte en afmetingen in, en ons bestelsysteem rekent voor u de prijs van het gewenste product uit. Veel makkelijker kunnen we het u niet maken. Probeert u het zelf maar eens: een kind kan de was doen !

 

massief licht rustiek eiken doorgaande lamel                                        massief licht rustiek eiken vingerlas

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                      Licht rustiek eiken vingerlas

Massieve meubelplaten zijn via onze website te bestellen tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter. Langere en/of bredere platen nodig ? Of u heeft liever een andere houtsoort ?
Neem dan even contact met ons op.

Wij laten onze platen in Oost-Europa maken. Hierna gaan ze op transport naar Nederland, waarna wij er voor zorgen dat de bestellingen zo snel mogelijk bij onze klanten worden afgeleverd. Bezorgen doen wij overigens tegen kostprijs, omdat wij service naar onze klanten toe hoog in het vaandel hebben staan.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eiken meubelplaten ?