eiken meubelpaneel op maat

foutvrij eiken doorgaande lamel

Een schitterend eiken meubelpaneel op maat bestelt u voordelig bij QATRINA ! 

Helemaal tot op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt: een massief eiken meubelpaneel op maat, in zo goed als iedere vorm en afmeting. Een eiken meubelpaneel op maat is voor veel dingen te gebruiken: denkt u hierbij bijvoorbeeld aan maken van meubels, als alternatieve wandafwerking, voor op de vloer, als keukenblad, bureaublad, werkblad en natuurlijk gewoon als eettafelblad.

Een eiken meubelpaneel wordt bij ons vervaardigt uit het het prachtige Slavonisch eiken. Een niet alleen mooie, maar ook zeer harde eikensoort. Ons hout wordt gegarandeerd duurzaam geproduceerd, en is daarom ook nog eens FSC gekeurd.

In onze webwinkel kunt u massief eiken bestellen in drie kwaliteiten: foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. U wilt liever een andere houtsoort ? Dat is geen probleem, want buiten de website om leveren wij ook andere houtsoorten. Klik hier voor een overzicht van onze overige houtsoorten en neem even contact met ons op.

Houten meubelpanelen zijn bij ons te bestellen in vingerlas en in doorgaande lamel tot en met een dikte van 40 mm. massief, in vier diktes: 20, 25, 30 en 40 mm. Overige diktes zijn op aanvraag leverbaar. Daarnaast leveren wij ook meubelpanelen van kopshout. Via de website direct in 60 mm. dik eiken te bestellen, maar op aanvraag ook in een andere houtsoort en dikker: kopshout is leverbaar tot maximaal 120 mm. dik.

 

 

 

eiken meubelpaneel op maat

Eiken meubelpaneel op maat (foutvrij eiken)

 

U bepaalt het helemaal zelf: een onbehandeld paneel of juist kant en klaar

Meubelpanelen worden door ons op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig. De keuze voor een onbehandeld paneel of een kant en klaar paneel is echter helemaal aan u.

Onbehandelde meubelpanelen zijn geschuurd met korrel 80 (grof), en de randen rondom zijn scherp. U dient deze dus zelf nog verder af te werken: dit is een halffabricaat.
Kant en klare meubelpanelen zijn geschuurd met een fijne korrel (korrel 120) en de scherpe randen zijn weggeschuurd.

Een onbehandeld of kant en klaar meubelpaneel: u bepaalt het gewoon zelf, door wel of niet te kiezen voor de extra optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ bij het betreffende product..

 

Bent u geïnteresseerd in een eiken meubelpaneel op maat ?