eiken licht rustiek

eiken licht rustiek

Voor een aantrekkelijke prijs op maat voor u gemaakt: eiken licht rustiek in elke denkbare vorm

Voor een aantrekkelijke prijs exact op maat voor u gemaakt: met eiken licht rustiek van QATRINA wordt iedere klus een koud kunstje ! Heeft u uw zinnen gezet op een zelfgemaakt tv- of badkamermeubel, of een keukenblad of tafelblad in een zelfbedachte vorm ? Neem dan eens een kijkje op onze website en laat u verrassen !

Eiken licht rustiek leveren wij online in vierkant en rechthoekig. Een andere (zelfbedachte) vorm is ook mogelijk buiten de website om: een organische (druppel)vorm, ellipsvormig of ovaal: QATRINA kan het allemaal op maat voor u maken. Voor maatwerk in iedere gewenste vorm moet u bij QATRINA zijn, dus neem snel contact met ons op !

Massief hout bewerken is een vak op zich: weinigen beschikken over de skills hiervoor, laat staan dat zij over de hiervoor benodigde (kostbare) machines beschikken. Door onze samenwerking met hierin gespecialiseerde bedrijven staan wij garant voor een hoge kwaliteit voor een zeer redelijke prijs.

Onze partners kunnen werkelijk alles voor u realiseren in massief hout: de meest ingewikkelde vormen, maar desgewenst kunnen zij er ook nog bijvoorbeeld uitsparingen of sleuven voor u in aanbrengen. Bel of mail ons gerust indien u hieromtrent vragen heeft.

De core business van QATRINA is maatwerk in eikenhout. In tegenstelling tot veel andere leveranciers maken wij geen gebruik van Europees eiken, maar van Slavonisch eiken. Een zeer harde houtsoort afkomstig uit landen in Oost Europa.
U kunt bij ons Slavonisch eiken in licht rustieke kwaliteit, maar ook in een foutvrije/noestvrije kwaliteit en in een rustieke kwaliteit bestellen. Meerdere diktes zijn mogelijk in doorgaande lamellen, vingerlas en opgebouwd uit oersterk kopshout.
Kopshoutproducten leveren wij op maat gemaakt in eiken, in acacia, in beuken, in kersen en in essen. In doorgaande lamellen en in vingerlas kunt u bij ons op aanvraag ook terecht voor nog andere houtsoorten. QATRINA is van alle markten thuis, levert uitsluitend FSC gecertificeerd hout en bezorgt het tegen kostprijs bij u thuis !

Snel houten panelen in standaardmaten nodig ? Ook dat is mogelijk bij QATRINA ! 

Heeft u snel massief hout nodig ? Wij hebben het voor u op voorraad ! Supersnel thuisbezorgd door onze eigen transportdienst. Meer weten ? Klik dan gauw hier voor onze standaardpanelen uit voorraad.

 

 

 

eiken licht rustiek

eiken licht rustiek (tonvormig, onbehandeld)

QATRINA gaat letterlijk verder: u kunt bij ons eiken in doorgaande lamellen tot een lengte van maar liefst 5 meter bestellen !

Bij QATRINA kunt u uw eikenhout ook in XXL lengtes bestellen: wij leveren in doorgaande lamellen tot liefst 5 meter lang ! Dat kan verder niemand in de Benelux ! Dus heeft u uw zinnen gezet op een mega grote tafel, een superlang werkblad, keukenblad of barblad: wij maken het op maat voor u !

Extra lang is mogelijk in vingerlas, maar ook in kopshoutuitvoering en in doorgaande lamellen. Neem snel contact op voor de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in ons eiken licht rustiek ?