eiken legplanken op maat

eiken legplanken op maat

Massief eiken legplanken op maat bestellen ? QATRINA !

Heeft u eiken legplanken op maat nodig ? Dan zit u goed bij QATRINA ! Maatwerk op bestelling tot op de mm. nauwkeurig !
Legplanken t/m een lengte van 3 meter kunt u direct online bij ons bestellen. Wij leveren massief eiken legplanken v.v. een blind ophangsysteem, maar ook zonder. Dan moet u zelf voor de nodige voorzieningen zorgen.

Bij legplanken met het blinde ophangsysteem lijkt het of ze ‘zwevend’ aan de muur zijn gemonteerd: u ziet geen ophangconstructie. Wij kunnen deze leveren tot maximaal 29 cm. breed in diktes van 25, 30 en 40 mm. Legplanken zonder blind bevestigingssysteem zijn ook in 20 mm. dik mogelijk.

Drie kwaliteiten eiken zijn beschikbaar: foutvrij, licht rustiek en rustiek Slavonisch eiken. Op aanvraag zijn ook andere houtsoorten mogelijk. De planken kunnen evt. ook nog worden voorzien van een verjongde rand of een boomstamrand.

U kiest uit onbehandeld of kant en klaar: de planken worden dan bewerkt met een 2 componenten houtolie. Deze is zowel in kleur als in transparant leverbaar.

Bestel vandaag nog uw eiken legplanken op maat in prachtig licht rustiek eiken met een standaardbreedte van 29 cm. via onze website. U kunt kiezen uit een dikte van 25 of 30 mm.
Op de website vindt u een aantal veelgevraagde lengtes. Neem voor afwijkende afmetingen even contact met ons op.

Voor kleine bestellingen een speciaal verzendtarief

Heeft u kleine legplanken nodig ? Deze kunnen wij doorgaans voordelig versturen omdat deze door DPD kunnen worden bezorgd. Grotere bestellingen en langere legplanken kunnen alleen door onze eigen koerier bezorgd worden: deze neemt DPD helaas niet mee.

Een blinde bevestiging is niet nodig ? Kijk dan bij onze categorie ‘eiken panelen op maat‘: klik hier. Eiken panelen op maat leveren wij in diktes van 20, 25, 30 en 40 mm.

Vriendelijke prijzen en gegarandeerd het mooiste hout. Allemaal duurzaam geproduceerd en vanzelfsprekend altijd FSC gekeurd. Legplanken zijn te bestellen in doorgaande lamellen en vingerlas tot en met 40 mm. dik massief eiken. Andere diktes op aanvraag.

 

 

 

eiken legplanken op maat

Schitterende Slavonisch eiken legplanken in drie kwaliteiten, exact op maat gemaakt

Massief eiken legplanken bestelt u heerlijk relaxt vanuit uw luie stoel thuis via onze website: gemakkelijker kunnen wij het u niet maken.
In de webwinkel kunt u massief eiken tot een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter bestellen. Neem voor langere/bredere panelen even contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in onze eiken legplanken op maat ?