eiken kwastvrij

eiken kwastvrij

Iedere gewenste vorm is mogelijk: uw eiken kwastvrij exact op maat voor u gemaakt bij QATRINA

Massief eiken kwastvrij van QATRINA: u bestelt het gewoon voordelig online !

Verkrijgbaar via de website in hoogstaand massief Slavonisch eiken in een vierkante en een rechthoekige vorm. Afwijkende vormen leveren wij buiten de website om op aanvraag. Niets is ons te gek. Of het nou een organische (druppel)vorm, een afwijkende ovale vorm of een zelfbedachte vorm is. QATRINA maakt het op maat voor u !

Het bewerken van hout is precisiewerk. Wij werken daarom samen met meerdere gespecialiseerde bedrijven in Europa. Met hun hoogwaardige houtbewerkingsmachines gaan zij iedere uitdaging voor u aan. De techniek staat in dit geval voor niets.

Bestellen kan heel eenvoudig thuis vanuit uw luie stoel: de deur hoeft u er niet voor uit ! Kies eerst de eiken kwaliteit die u zoekt, voer vervolgens de gewenste maten in en selecteer een dikte. De gewenste dikte staat er niet bij ? Geen nood: tussenliggende diktes zijn mogelijk op aanvraag, dus bel of mail ons even in dat geval.
Ons eikenhout is leverbaar in foutvrij (A/B-kwaliteit), licht rustiek (B/C-kwaliteit) en in rustiek (C/C-kwaliteit). Overige houtsoorten op aanvraag: klik hier voor de mogelijkheden.

De allerbeste kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen, gegarandeerd FSC gecertificeerd hout, verkrijgbaar in doorgaande lamellen, maar ook opgebouwd uit kortere stukjes hout: het zgn. vingerlas. Vingerlaspanelen zijn mogelijk tot wel zes meter lang.

Heeft u een haastklus en kunt u niet meer wachten op ons maatwerk ? Ook dan zit u goed bij QATRINA, want met onze voorraadpanelen in standaardafmetingen kunt u binnen een aantal dagen al aan de slag. Neem voor de actuele situatie even contact met ons op of kijk op de website voor de mogelijkheden.

 

 

 

eiken kwastvrij

Massief eiken kwastvrij (onbehandeld)

Op zoek naar massief hout in hele lange lengtes ? QATRINA kan in doorgaande lamellen tot wel 5 meter lang leveren !

De meeste andere leveranciers van massief hout kunnen in doorgaande lamellen niet veel langer dan 3 meter leveren. Wij beschikken echter over een producent die tot wel 5 meter lang kan leveren ! Dit is uniek in de Benelux ! Stuur ons een mail met uw wensen of bel ons gewoon even indien u op zoek bent naar langere lengtes.

Verkrijgbaar in eikenhout, in essenhout, in kersenhout, in acaciahout en in beukenhout: voor u op maat gemaakt kopshout. Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA in iedere gewenste vorm. Voor maatwerk in massief hout bent u bij QATRINA aan het juiste adres !

Bent u geïnteresseerd in ons vol massief eiken kwastvrij ?