eiken kookeiland

kops eiken kookeiland

Een mooi eiken kookeiland, op maat voor u gemaakt door QATRINA

Een vol massief eiken kookeiland, op maat voor u gemaakt ? Dan bent u bij QATRINA aan het juiste adresWij staan voor topkwaliteit, maar dan wel voor redelijke prijzen.

Een eiken blad voor uw nieuwe of reeds bestaande kookeiland bestelt u heel eenvoudig online in onze webshop. Wij leveren eiken in drie kwaliteiten: in foutvrij/noestvrij eiken, in licht rustiek eiken, en in rustiek eiken. Naast eiken leveren wij op aanvraag ook andere houtsoorten. Wij kunnen zo goed als elke gewenste afmeting en vorm voor u maken. dus mocht u iets speciaals in gedachten hebben, neem dan meteen even contact met ons op.

Het eiken kookeiland wordt helemaal handmatig door onze producenten opgebouwd in drie verschillende uitvoeringen: in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout.

Wij hebben kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom zijn onze producten ook altijd FSC gekeurd.

 

 

 

eiken kookeiland

Eiken kookeiland (kops eiken)

 

Uitsluitend maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig

Wij leveren massief houten bladen op maat zonder hiervoor extra kosten in rekening te brengen: u betaalt dus niet voor zaagafval, want dat is er bij ons niet. Dit in tegenstelling tot veel van onze collega’s, die nog steeds gewoon standaardpanelen voor u op maat zagen, en de zaagkosten ook nog eens bij u in rekening brengen.

Gewoon vanuit uw luie stoel thuis een nieuw kookeiland bestellen ? Een fluitje van een cent bij QATRINA ! U bepaalt het helemaal zelf: een blad in vingerlas, in doorgaande lamel, of in kopshout, in eiken of op aanvraag in een andere houtsoort.

Bladen in vingerlas en doorgaande lamel zijn massief te bestellen tot maximaal 40 mm. dik. Dikker kan wel, maar dan moeten wij het blad voorzien van een zogenaamde opdikrand. Op deze manier kunnen wij bladen leveren tot maximaal 80 mm. dik: een 40 mm. dik massief blad met een 40 mm. dikke opdikrand. Kopshout leveren wij online in 60 mm. dik eiken, maar dikker is op aanvraag ook mogelijk: tot maximaal 120 mm. dik. Ons kopshout is bovendien op aanvraag ook leverbaar in veel andere houtsoorten. Heeft u hulp nodig ? Neem dan even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een eiken kookeiland ?