eiken keukenfrontjes

eiken keukenfrontjes

Mooie eiken keukenfrontjes bestellen ? Bij QATRINA kan dat online en op maat ! 

Sfeervolle eiken keukenfrontjes, exact op maat tot op de mm. nauwkeurig voor u gemaakt. Een jarenlange samenwerking met vaste producenten buiten Nederland zorgt ervoor dat wij onze keukenfrontjes voordelig kunnen aanbieden. Standaard leveren wij de frontjes in Slavonisch eiken, maar op aanvraag zijn desgewenst ook frontjes in andere houtsoorten mogelijk. 

Genoeg van die glimmende, gladde standaardfrontjes ? Denk dan eens aan gezellige, warme eiken keukenfrontjes. Een bestaande keuken of een nieuwe keuken ? Het maakt ons niet uit: wij maken alles op maat.  Mooie frontjes in een moderne, strakke uitvoering zonder overbodige friemels en frutsels in prachtig mooi massief Slavonisch eikenhout.

Een massief houten frontje zonder extra versteviging gaat na verloop van tijd geheid kromtrekken en/of torderen. Om dit te voorkomen frezen wij ijzers en zaagsneden aan de achterzijde van het frontje in. Op die manier wordt kromtrekken of torderen voorkomen.
Een wereldwijd fors toegenomen vraag naar hout zorgt voor hogere prijzen. Sinds kort leveren wij daarom naast massief eiken frontjes ook frontjes in dik fineer. Omdat onze producenten met computergestuurde apparatuur werken, is fineer tegenwoordig eigenlijk niet meer van massief hout te onderscheiden en zeker een interessant geprijsd alternatief voor het duurdere massief ! Nieuwsgierig geworden ? klik dan hier voor onze categorie ‘eikenfineer op maat’.

Alle door ons geleverde frontjes worden duurzaam geproduceerd en zijn gemaakt van FSC gekeurd hout. Het maakt niet uit of u nou voor massief houten frontjes of voor fineerfrontjes kiest.

Onze massief Slavonisch eiken frontjes zijn te bestellen in foutvrije, licht rustieke en rustieke uitvoering. Frontjes in fineer zijn mogelijk in foutvrij en rustiek eiken. Op aanvraag zijn frontjes in een andere houtsoort verkrijgbaar: neem even contact met ons op voor de mogelijkheden. Op onze website treft u een overzicht van de overige leverbare houtsoorten (klik hier).

 

 

 

eiken keukenfrontjes

eiken keukenfrontjes

 

Uw frontjes en deuren helemaal kant en klaar ? Bij QATRINA geen probleem !

Liever alles al kant en klaar zodat u ze alleen nog hoeft te (laten) monteren ? Geen probleem, want wij kunnen de sparingen voor de scharnieren er al voor u infrezen en ze afwerken met een lak of houtolie.

Niet alleen ‘standaardmaten’ maar ook kleine en grote fronten en deuren kunnen wij voor u op maat maken.
Bel of mail ons even voor de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar !

 

Bent u geïnteresseerd in onze eiken keukenfrontjes ?