eiken keukenfrontje op maat

eiken keukenfrontje op maat

een eiken keukenfrontje op maat nodig ? Bij QATRINA bestelt u hem heel eenvoudig online ! 

Helemaal tot op de millimeter nauwkeurig exclusief voor u gemaakt: een stijlvol eiken keukenfrontje op maat.

Wij onderhouden nauwe banden met professionele en tevens voordelige producenten in Oost Europa. Daardoor kunnen wij onze frontjes voor zeer redelijke prijzen aanbieden. Verreweg de meeste keukenfrontjes worden bij ons in eiken besteld. Deze maken wij van Slavonisch eiken: een mooie lichte, keiharde eikensoort. 

Toe aan een een nieuwe look in uw keuken ? Een eiken keukenfrontje op maat van QATRINA is dan zeker een goede keuze ! Mooi strak zonder poespas, gewoon een modern houten frontje.

Een vol massief houten frontje zonder verstevigingen gaat na verloop van tijd vrijwel altijd kromtrekken. Om kromtrekken te voorkomen frezen wij aan de achterzijde verzonken ijzers in en worden zaagsneden aangebracht om de aanwezige spanning in het hout uit het frontje te halen.

Helaas is door de wereldwijd enorm toegenomen vraag naar hout de prijs ook fors gestegen. Wij leveren daarom naast massief eiken frontjes ook deurtjes en frontjes in dik eiken fineer. Fineer is vandaag de dag nagenoeg niet meer van massief hout te onderscheiden en daarmee zeker een interessant geprijsd alternatief ! Meer weten ? Klik dan hier voor ons eikenfineer.
Al onze houten keukenfrontjes en -deurtjes zijn gemaakt van FSC gekeurd hout en worden gegarandeerd duurzaam geproduceerd. Dit geldt voor de massieve versie, maar ook voor onze fineerfrontjes.

Massief eiken keukenfrontjes en -deurtjes zijn te bestellen in een foutvrije, licht rustieke of een rustieke kwaliteit. Fineerfrontjes en -deurtjes leveren wij in foutvrij en rustiek eiken kwaliteit. Andere houtsoorten zijn, mits beschikbaar op dat moment, op aanvraag verkrijgbaar: neem hiervoor even contact met ons op, of kijk even op onze website voor de mogelijkheden: klik hier.

 

 

 

eiken keukenfrontje op maat

eiken keukenfrontje op maat

 

U wilt het frontje direct kunnen monteren ? Dat is geen probleem bij QATRINA !

U wilt uw frontje(s) al kant en klaar ontvangen, klaar om te monteren ? Dat kan, want dan frezen wij de benodigde sparingen voor de scharnieren er al voor u in en werken wij het voor u af met een professionele twee componenten lak of houtolie.

Laat u verrassen, want bij QATRINA kan (bijna) alles: wij leveren namelijk niet alleen ‘standaardmaten’ maar ook hele kleine en hele grote fronten en deuren ! Bel of mail ons gerust even voor speciale wensen.

 

Bent u geïnteresseerd in een eiken keukenfrontje op maat ?