eiken keukenfronten

eiken keukenfronten

Op zoek naar eiken keukenfronten ? QATRINA maakt ze op maat voor u !

Wij leveren sfeervolle massief eiken keukenfronten in meerdere kwaliteiten voor een vriendelijke prijs.

Wilt u ook graag meer sfeer in uw keuken ? Dan zijn eiken keukenfronten en -deurtjes echt iets voor u. Ze zijn toe te passen als vervanging van uw huidige fronten, maar uiteraard ook voor gebruik in een nieuwe keuken.
Standaard leveren wij onze keukenfronten in een strakke moderne uitvoering. Geen opgesmukte toestanden, maar gewoon keurig nette fronten. Al het door ons gebruikte hout is FSC gekeurd.

Om mogelijk kromtrekken te voorkomen, worden in de fronten gelakte stalen strippen ingefreesd. Dit gebeurt op een dusdanige manier, dat dit aan de buitenkant niet zichtbaar is.

Eiken keukenfronten leveren wij in drie kwaliteiten: in foutvrij, licht rustiek, rustiek, en in rustiek fijnbezaagd Slavonisch eikenhout. Keukenfronten in een andere houtsoort dan eiken zijn mogelijk op aanvraag: klik hier voor ons overzicht. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

 

 

 

eiken keukenfronten

Massief eiken keukenfronten (rustiek eiken)

 

Prachtige keukenfronten exact op maat voor u gemaakt ! 

Wij leveren niet alleen maatwerk, maar ook voor extra bewerkingen bent u bij ons aan het juiste adres: de sparingen voor de benodigde scharnieren kunnen wij er bijvoorbeeld al voor u infrezen !.

Standaard afmetingen, maar ook hele kleine of hele grote fronten en kastdeuren zijn geen probleem. 

Plannen om uw keuken of badkamer te renoveren ? Geef dan even de gewenste maten aan ons door, door de huidige keukenfronten en -deurtjes op te meten. Komt u er niet uit ? Bel of mail ons dan even: wij helpen u graag.

Wilt u liever wat meer sfeer en nostalgie in uw badkamer of keuken ? Ook daarvoor kunt u gewoon bij ons terecht. Wij leveren namelijk ook massief eiken paneelfronten en -deurtjes op maat. Deze fronten en deurtjes worden gemaakt van een massief eikenhouten paneel met een eiken omlijsting. Gaat uw voorkeur uit naar fronten en deurtjes in onze paneeluitvoering ? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in onze eiken keukenfronten ?