eiken keukendeuren

eiken keukendeuren

Eenvoudig eiken keukendeuren bestellen ? Bestel ze online op maat bij QATRINA !

Op maat gemaakte sfeervolle eiken keukendeuren, tot op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt. Door onze nauwe banden met voordelige leveranciers buiten Nederland kunnen wij ze voordelig aanbieden in het mooie Slavonisch eiken. Op aanvraag zijn desgewenst ook keukendeuren in een andere houtsoort te bestellen. 

Uitgekeken op die saaie standaarddeuren ? Dan zijn onze warme eiken keukendeuren wellicht iets voor u. Of ze nou bestemd zijn voor een nieuwe of een reeds bestaande keuken, het is ons om het even, want QATRINA maakt ze in alle gevallen gewoon passend op maat. Keukendeuren leveren wij in een vlakke look zonder overbodige fratsen: gewoon een moderne, strakke keukendeur.

Zonder extra verstevigingen wil een massief houten deur na verloop van tijd nog wel eens gaan kromtrekken. Onze deuren worden daarom voorzien van ingefreesde ijzers in combinatie met zaagsneden aan de achterzijde. Het hout blijft dan gegarandeerd recht.
Door de toegenomen vraag is massief hout fors duurder geworden. Daarom leveren wij sinds kort ook deuren in dik fineer. Sterk verbeterde technieken zorgen er tegenwoordig voor dat fineer vrijwel niet meer van massief te onderscheiden is. Absoluut een interessant geprijsd alternatief voor massief hout ! Mocht u nieuwsgierig zijn geworden, klik dan hier voor ons eikenfineer op maat.

Het is om het even of u kiest voor massief of fineer: al onze deuren worden namelijk milieuvriendelijk geproduceerd en gemaakt van FSC gekeurd hout. Een waarborg voor een hoogwaardig duurzaam product.

Deuren in massieve uitvoering zijn in drie kwaliteiten eikenhout verkrijgbaar: in foutvrije, licht rustieke en rustieke uitvoering. Gefineerde deuren zijn verkrijgbaar in foutvrij/noestvrij en rustiek eiken. Andere houtsoorten leveren wij uitsluitend op aanvraag: neem in dat geval even contact met ons op. Een overzicht van onze andere houtsoorten treft u hier.

 

 

eiken keukendeuren

eiken keukendeuren

 

Uw keukendeuren gereed om te monteren ? Dat kan bij QATRINA !

Wij kunnen de sparingen voor de scharnieren er al meteen voor u infrezen en de deuren afwerken met een lak of houtolie. Zo zijn de deuren kant en klaar om te (laten) monteren !

Bij QATRINA kunt u niet alleen terecht voor ‘standaarddeuren’: ook hele kleine en hele grote deuren op maat zijn geen probleem. Bel of mail ons even voor de diverse mogelijkheden. Team QATRINA staat voor u klaar !

 

Bent u geïnteresseerd in onze eiken keukendeuren ?