eiken keukendeuren op maat

eiken keukendeuren op maat

Mooie eiken keukendeuren op maat bestellen ? Bestel ze voordelig via de website bij QATRINA !

Toe aan meer sfeer in uw keuken ? Denk dan ook eens aan eiken keukendeuren op maat ! Bij QATRINA bestelt u ze eenvoudig online tot op de millimeter nauwkeurig ! Door onze samenwerking met voordelige, maar uiterst professionele producenten in het buitenland kunnen wij onze keukendeuren voordelig aanbieden in schitterend Slavonisch eikenhout. Keukendeuren in andere houtsoorten leveren wij op aanvraag.

Genoeg van die gladde plastic standaarddeurtjes ? Dan zijn onze eiken keukendeuren op maat zeker het overwegen waard. Een nieuwe of een bestaande keuken, het maakt ons niks uit: wij maken ze gewoon allemaal op maat in een strakke, moderne uitvoering zonder overbodige tierlantijnen.

Een massief houten keukendeur zonder extra verstevigingen wil na een tijdje nog wel eens kromtrekken. Wij voorzien onze deuren daarom altijd van ingefreesde ijzers en zaagsneden aan de achterzijde. Zo kunnen de deuren niet meer kromtrekken of torderen.

Wereldwijd is de vraag naar massief hout fors toegenomen, waardoor ook de prijs flink is gestegen. Daarom bieden wij tegenwoordig ook keukendeuren in dik fineer aan. Door een sterk verbeterde techniek zijn fineer deuren vrijwel niet meer van massief houten deuren te onderscheiden. Fineer is interessant geprijsd en daarom zeker een goed alternatief voor massief ! Geïnteresseerd ?  Kijk dan even op de website bij ons eikenfineer op maat: klik hier.

Het maakt niet uit of u kiest voor massief houten deuren of voor gefineerde deuren: ze worden allemaal op een duurzame wijze geproduceerd en stuk voor stuk gemaakt van FSC gekeurd hout. Een keurmerk voor een verantwoorde houtkap.

Massief eiken keukendeuren zijn verkrijgbaar in drie kwaliteiten, te weten: foutvrij, licht rustiek en rustiek. Onze fineerdeuren zijn leverbaar in foutvrij en rustiek Slavonisch eiken. Deuren in andere houtsoorten zijn, indien op dat moment beschikbaar, op aanvraag mogelijk. Bel of mail ons hiervoor even: op de website vindt u een overzicht van onze overige houtsoorten: klik hier.

 

 

 

eiken keukendeuren op maat

 

Alles kant en klaar ? Geen probleem bij QATRINA !

Om u nog beter van dienst te zijn, kunnen wij de benodigde sparingen voor de scharnieren er al meteen voor u infrezen. Een afwerking met een professionele lak of houtolie is ook mogelijk. Alles kant en klaar dus !

Naast ‘standaardmaten’ zijn ook hele kleine en hele grote deuren geen probleem. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.   

 

Bent u geïnteresseerd in onze eiken keukendeuren op maat ?