eiken keukenblad

massief houten keukenblad

Een schitterend eiken keukenblad: maatwerk van QATRINA !  

Een eiken keukenblad: een schitterende aanwinst voor uw keuken !. Wij maken keukenbladen op maat, en natuurlijk kunnen wij de benodigde sparingen voor kraan, spoelbak(ken) en kooktoestel er al voor u in maken.

Bestel gemakkelijk online een eiken keukenblad, helemaal op maat gemaakt in de afmetingen en vorm die u wilt. Zelfs hele ingewikkelde, afwijkende zijn mogelijk.

Wij leveren naast keukenbladen in eikenhout ook keukenbladen in andere houtsoorten: klik hier voor een overzicht onze andere leverbare houtsoorten.

De keukenbladen zijn verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: in doorgaande lamel, in vingerlas en in het fraaie kopshout.

De door ons geleverde keukenbladen worden uit kwaliteitseikenhout vervaardigd, en zijn FSC gekeurd.

Neem gerust even contact met ons op, voor meer informatie. Wij staan voor u klaar.

 

 

 

eiken keukenblad

Eiken keukenblad

 

Keukenbladen leverbaar in meerdere houtsoorten

Het grootste deel van onze keukenbladen wordt door ons geleverd in eiken en in massief Amerikaans noten. Uiteraard allemaal in massieve uitvoering.

Een keukenblad in een andere houtsoort dan eikenhout ? Geen probleem, die leveren wij ook gewoon: klik hier voor een overzicht van onze andere houtsoorten.
U komt er alleen niet uit ? Neem gerust even contact met ons op.

De bomen op onze aardbol groeien helaas nog steeds niet tot in de hemel, en dus zijn we nog steeds aan de maximaal leverbare lengtes voor de verschillende houtsoorten gebonden .
Massief Slavonisch eiken en Amerikaans noten is in doorgaande lamel normaal gesproken verkrijgbaar tot een maximale lengte van ongeveer vier meter.

Voor een heel groot keukenblad dat langer dan circa vier meter moet worden, zullen we daarom een andere uitvoering moeten zoeken: een uitvoering in vingerlas of een uitvoering in kopshout.

Bladen in vingerlas uitvoering worden gemaakt van korte stukjes massief hout, die door middel van een las met elkaar worden verbonden en verlijmd.Kopshout bladen worden gemaakt van kleine blokjes hout van ongeveer 43×43 mm.die met de hand aan elkaar verlijmd worden, tot het uiteindelijk keukenblad.

Keukenbladen in vingerlas en kopshout uitvoering zijn gemakkelijk tot wel zeven (!) meter lang te leveren.
Zelfs langer is mogelijk, maar dan zijn de bladen met goed fatsoen niet meer te transporteren.

 

Bent u geïnteresseerd in een eiken keukenblad ?