eiken kastdeurtjes op maat

eiken kastdeurtjes op maat

U zoekt eiken kastdeurtjes op maat ? QATRINA kan ze voor u maken !

Heel eenvoudig bij ons te bestellen: prachtige massief eiken kastdeurtjes op maat, in de afmetingen die u nodig heeft. Leverbaar in vol massief eiken, maar ook in andere houtsoorten !
Eiken kastdeurtjes op maat zijn (weer) helemaal in !

Wij leveren de kastdeurtjes zonder onnodige opsmuk: gewoon een modern strak deurtje, helemaal met de hand opgebouwd uit houten doorgaande lamellen. Natuurlijk allemaal FSC gekeurd.

De eiken kastdeurtjes op maat zijn te bestellen in noestvrij/foutvrij eiken, in licht rustiek eiken, in rustiek eiken in rustiek fijnbezaagd eiken, maar ook eventueel in een andere houtsoort.

Klik hier voor een overzicht van de andere leverbare houtsoorten, of neem gelijk contact met ons op.

Hout is een schitterend product, maar ‘werkt’ onder invloed van veranderingen in luchtvochtigheid en temperatuur.
De door ons geleverde kastdeurtjes worden daarom standaard allemaal voorzien van ingefreesde stalen strippen. Dit voorkomt het kromtrekken of torderen van het deurtje. De laatste (buitenste) houten lamellen worden pas met de rest van het paneel verlijmd, nadat de stalen strippen zijn aangebracht. De stalen strippen zijn op deze manier geheel onzichtbaar in het deurtje weggewerkt.

 

 

 

eiken kastdeurtjes op maat

Eiken kastdeurtjes op maat

 

QATRINA ? maatwerk, in iedere door u gewenste afmeting !

Niet alleen voor maatwerk, maar ook voor verdere bewerkingen zit u bij ons goed: wij kunnen voor u bijvoorbeeld ook de sparingen voor de scharnieren alvast in de deurtjes frezen.Zo zijn de deurtjes al helemaal klaar om gemonteerd te worden, als ze bij u worden afgeleverd !
Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Voor ‘standaard’ kastdeurtjes op maat, maar ook voor (hele) grote of (hele) kleine deurtjes op maat zit u goed bij QATRINA !

Is uw badkamer of keuken nu toch echt wel een keer toe aan nieuwe deurtjes ?. Wanneer u ons de gewenste aantallen en afmetingen even mailt, kunnen wij u een (vrijblijvende) offerte sturen.

Nog meer nostalgie in uw nieuwe of bestaande keuken/badkamer ?
Wij leveren ook prachtige massief houten paneeldeurtjes. Deze deurtjes zijn samengesteld uit een vlak vol massief (eiken)houten paneel, met daar omheen een massief (eiken)houten rand. Natuurlijk ook v.v. van onze ingefreesde stalen strippen.

Bent u geïnteresseerd in onze eiken kastdeurtjes op maat ?