eiken kastdeurtje

Zoekt u een eiken kastdeurtje ? Wij maken deurtjes voor u op maat !  

Bij QATRINA bestelt u gewoon online een massief eiken kastdeurtje in drie verschillende uitvoeringen Slavonisch eiken. Toe aan meer sfeer in huis ? Een eiken kastdeurtje is dan zeker wat voor u !
De kastdeurtjes zijn te gebruiken in een nieuwe keuken of badkamer, maar uiteraard ook als vervanging van uw bestaande deurtjes.

QATRINA levert kastdeuren en -fronten in een strakke uitvoering: tierlantijnen houden wij niet van. Fraaie moderne massief eikenhouten fronten en deuren. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel: al het door ons gebruikte hout is dan ook FSC gekeurd. Een garantie voor een duurzame productie en een verantwoord bosbeheer.

Massief hout wil van nature kromtrekken: om dit te voorkomen frezen wij gelakte stalen strippen in onze kastdeurtjes. De strippen worden onzichtbaar in de deurtjes aangebracht: u ziet er niets van.

De kastdeuren leveren wij in drie kwaliteiten eikenhout: foutvrij, licht rustiek en rustiek Slavonisch eiken. Rustiek eiken deurtjes kunnen evt. ook nog fijnbezaagd worden, waardoor een extra robuust oppervlak ontstaat.
Kastdeurtjes in een andere houtsoort dan eiken zijn mogelijk op aanvraag: op onze website vindt u een overzicht (klik hier) of neem even contact met ons op per mail of telefoon. Wij staan voor u klaar.

 

 

 

eiken kastdeurtje

Massief eiken kastdeurtje (foutvrij eiken, doorgaande lamel)

 

Massieve kastdeuren en -fronten, tot op de mm. nauwkeurig op maat voor u gemaakt ! 

Het leveren van maatwerk is onze core business, maar voor extra bewerkingen draaien wij onze hand ook niet om: de sparingen voor de scharnieren kunnen wij er bijv. al direct voor u uitfrezen ! Zo zijn ze klaar om af te hangen. Standaardafmetingen van bijvoorbeeld IKEA kasten zijn mogelijk, maar ook (hele) kleine, (hele) grote of kastdeuren met een afwijkende vorm zijn geen probleem. Wij maken ze allemaal op maat !

Bel of mail ons even indien u plannen heeft om uw keuken of badkamer aan te pakken, want team QATRINA helpt u graag.

Wilt u nog meer sfeer in huis ? Wij leveren naast vlakke kastdeuren ook massief eiken paneeldeuren en -fronten. Vanzelfsprekend ook allemaal op maat voor u gemaakt. Onze paneeldeuren en -fronten worden samengesteld uit een vol massief eikenhouten paneel met daaromheen een massief eikenhouten lijst. Nieuwsgierig geworden naar onze paneeldeuren en -fronten ? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Bij QATRINA kan (bijna) alles !

Bent u geïnteresseerd in een eiken kastdeurtje op maat ?