eiken foutvrij paneel

eiken foutvrij paneel

Een eiken foutvrij paneel nodig ? QATRINA levert het voordelig op maat voor u gemaakt

Zelf aan het klussen en een eiken foutvrij paneel nodig ? Bestel het vandaag nog voordelig op maat bij QATRINA ! Online bestellen is naast heel voordelig ook nog eens superhandig, want u hoeft er deur niet voor uit. Bestellen kan tot op de millimeter nauwkeurig, dus u hoeft er in principe zelf niets meer aan te doen.

Ons eiken foutvrij kunt u als (onbehandeld) paneel bestellen, maar wij leveren het ook kant en klaar als tafelblad of keukenblad. Iedere vorm is mogelijk en ook extra bewerkingen zoals sparingen voor spoelbakken en kooktoestel(len) zijn geen probleem. Als u even contact met ons opneemt, nemen wij de mogelijkheden graag even met u door.

Een eiken paneel bestellen is kinderlijk eenvoudig: u maakt een keuze uit de beschikbare houtkwaliteiten (foutvrij, licht rustiek en rustiek), u vult de afmetingen in en selecteert de gewenste dikte van het paneel. Als extra optie kunt u kiezen voor een onbehandeld of een behandeld paneel: uw paneel wordt dan door ons dan nog een keer extra geschuurd met korrel 120, wij brengen rondom vellingkanten aan en behandelen het vervolgens met Rubio Monocoat houtolie, waardoor het hout optimaal beschermd is tegen invloeden van buitenaf. wilt u liever een gelakt paneel ? Dat kan op aanvraag.

Een schitterend eiken foutvrij paneel, op maat voor u gemaakt door QATRINA.

Alleen het allermooiste hout: massief Slavonisch eikenhout

Wij gebruiken uitsluitend het allermooiste hout: Slavonisch eiken. Een snoeiharde houtsoort met een karakteristieke lichte uitstraling. Het hout wordt door zijn langzame groei veel harder dan het veelgebruikte Europees eiken. Alles is FSC gecertificeerd: een garantie voor een duurzaam productieproces. 

Onze Slavonisch eiken panelen, tafelbladen en keukenbladen zijn verkrijgbaar in een uitvoering met doorgaande lamellen, maar ook in vingerlas en opgebouwd uit zogenaamde kopshout. Vragen ? Bel of mail ons dan even. 

Eiken foutvrij uitgevoerd in fineer: met het blote oog niet te onderscheiden van massief

Fineer: tegenwoordig nog nauwelijks van massief te onderscheiden. U bestelt het bij ons op maat in foutvrije of een rustieke uitvoering. Klik hier voor meer informatie op onze website.

 

 

 

eiken foutvrij paneel

Snel beginnen met uw klus ? Kijk dan ook eens bij onze voorraad standaardpanelen

Standaardpanelen in verschillende afmetingen, eiken kwaliteiten en in diverse diktes te bestellen: onze voorraadpanelen. Klik hier voor een overzicht en bestel vandaag, dan heeft u ze razendsnel in huis !

 

Bent u geïnteresseerd in een eiken foutvrij paneel ?