eiken foutvrij op maat gemaakt

eiken foutvrij op maat gemaakt

Zelf een kast ontworpen en eiken foutvrij op maat nodig ? Bestel het dan voordelig online bij QATRINA

Stop maar met zoeken, want eiken foutvrij op maat gemaakt bestelt u heel gemakkelijk en voordelig online bij QATRINA. Wij leveren massief hout op maat in eiken, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk. U bestelt online en onze koerier levert het bij u thuis af: u hoeft er de deur dus niet eens voor uit !

U kunt bij ons eiken panelen bestellen, maar wij leveren ook kant en klare tafelbladen, werkbladen en keukenbladen: exact op maat voor u gemaakt en in iedere gewenste vorm. Extra grote panelen of kant en klare bladen met afwijkende vormen leveren wij op aanvraag: neem hiervoor even contact met ons op.

Bij QATRINA kunt u uw hout onbehandeld bestellen, maar ook behandeld is mogelijk. Het hout wordt dan voor u afgewerkt met Rubio Monocoat: een professionele twee componenten houtolie in kleur of transparant. Op aanvraag kunnen wij het hout eventueel ook voor u lakken in een matte of zijdeglans uitvoering.

Massief hout bestellen bij QATRINA is heel eenvoudig: allereerst selecteert u de gewenste kwaliteit, daarna geeft u de afmetingen in en als laatste bepaalt u de dikte. Schitterend eiken foutvrij op maat gemaakt, maar ook een uitvoering in een rustieke of een licht rustieke kwaliteit is mogelijk.

Schitterend mooi hout: massief Slavonisch eikenhout

Door onze leveranciers voor u op structuur en op kleur geselecteerd en duurzaam verwerkt. Slavonisch eiken groeit heel langzaam, waardoor een zeer harde houtsoort ontstaat. Ons hout is FSC gecertificeerd: een keurmerk voor een milieuvriendelijk bosbeheer. Wij leveren ons eiken in doorgaande lamellen, in vingerlas en in een uitvoering gemaakt van kopshout: een uniek houtproduct, exclusief verkrijgbaar bij QATRINA. Alles op maat gemaakt, exact in de afmetingen die u nodig heeft.

Fineer op maat: een superieure kwaliteit voor een betaalbare prijs

Fineer van QATRINA: een hoogwaardige kwaliteit, maar dan wel voor een heel interessante prijs. Verkrijgbaar in vijf verschillende diktes en met diverse randafwerkingen. Eikenfineer is te bestellen in foutvrij of in rustiek. Kijk voor meer informatie even op onze website of bel of mail ons even.

 

 

 

eiken foutvrij op maat gemaakt

Vandaag besteld is over een paar dagen aan de slag: voorraadpanelen van QATRINA

Met onze voorraad standaardpanelen kunt u razendsnel aan de slag ! Wij hebben ze op voorraad in meerdere kwaliteiten en afmetingen: klik hier.

 

Bent u geïnteresseerd in ons eiken foutvrij op maat gemaakt ?