eiken foutvrij keukendeurtjes

eiken foutvrij keukendeurtjes

Concurrerende prijzen en op maat voor u gemaakt: onze massief eiken foutvrij keukendeurtjes

Kan uw woonhuis wel een keer wat meer sfeer en gezelligheid gebruiken ? Dan zijn onze eiken foutvrij keukendeurtjes zeker het overwegen waard. Ons is het om het even: alle afmetingen en vormen maken wij voor u op maat. Onze vaste producenten in het buitenland werken allemaal met de allernieuwste houtfreesmachines. Wilt u er graag alvast de benodigde sparingen voor de scharnieren in laten aanbrengen ? Ook dat kan gewoon bij QATRINA, want maatwerk is onze specialiteit.

Uw huidige keukendeurtjes moeten hoognodig vervangen worden of u heeft een geheel nieuwe keuken op het oog, maar bent niet gecharmeerd van ‘standaarddeuren’ ? Kies dan voor massief hout !

Een veelgehoord probleem met massief houten deurtjes is dat ze na enige tijd nog wel eens willen gaan kromtrekken. Wij frezen daarom standaard geheel onzichtbaar metalen strippen in de deurtjes zodat ze geheid recht blijven. Onze deuren zijn doorgaans wat zwaarder dan ‘normale’ deuren: bij renovatie dient u in de meeste gevallen rekening te houden met een extra scharnier.

Vol massief eiken foutvrij keukendeurtjes: een lust voor het oog en u bestelt ze gewoon op maat bij QATRINA. Wij maken de deurtjes van Slavonisch eiken afkomstig uit Oost-Europa. Een schitterende, harde houtsoort. De deurtjes zijn exclusief voor ons gemaakt en stuk voor stuk FSC gecertificeerd. Een keurmerk voor alleen het allerbeste.

Keukendeurtjes in eiken foutvrij zijn mogelijk, maar ook deurtjes in een wat sprekender licht rustiek of ruiger rustiek eiken. Stuur ons even een mailtje indien u op zoek bent naar een andere houtsoort dan eiken, dan vragen wij dit voor u aan bij onze producenten.

Massief, maar ook fineer: het kan allemaal bij QATRINA

Massief houten keukendeurtjes, maar ook fineerdeurtjes zijn mogelijk: een voordelig(er) alternatief. Verkrijgbaar in rustiek en eiken foutvrij in iedere gewenste afmeting en elke gewenste vorm. Neem contact met ons op of klik hier.

 

 

 

eiken foutvrij keukendeurtjes

QATRINA houdt niet van half werk: wij leveren ook al helemaal kant en klaar

Half werk ? Daar doen wij niet aan. Indien gewenst kunnen wij ze helemaal kant en klaar bij u afleveren. Wij behandelen de deurtjes dan met een twee componenten houtolie (in kleur of in transparant) of gelakt (op aanvraag). Alleen het monteren moet u dan nog zelf doen/regelen. Waarom zou u verder zoeken: bij QATRINA kan (bijna) alles.

Bent u geïnteresseerd in onze eiken foutvrij keukendeurtjes ?