eiken foutvrij kastdeuren

eiken foutvrij kastdeuren

Exact op maat gemaakt voor lage prijzen: massief eiken foutvrij kastdeuren van QATRINA

Uw keuken, badkamer of slaapkamer kan wel wat extra sfeer gebruiken ? Denk dan eens aan massief eiken foutvrij kastdeuren van QATRINA. Wij maken ze exact op maat voor u. Of het nou hele kleine of extra grote deuren moeten worden: wij maken ze in elke gewenste afmeting en vorm met onze moderne CNC freesmachines. Extra bewerkingen zoals scharnierboringen ? Geen probleem: wij maken ze er alvast voor u in.

Geen fan van de standaard ‘plasticdeuren’ bij de keukenleverancier ? Ga dan voor massief houten kastdeuren ! Kromtrekken van massief hout is een veel voorkomend euvel: om dit tegen te gaan frezen wij standaard en geheel onzichtbaar gelakte metalen strippen in de deuren. Kromtrekken is dan uitgesloten. Bij kastdeuren een standaard extra voorziening, maar vaak ook nodig bij wat grotere fronten die moeilijk op een achterliggende constructie kunnen worden bevestigd. Houd u ook rekening met een evt. extra scharnier: dit voorkomt dat de deuren na verloop van tijd kunnen gaan doorhangen.

Prachtige eiken foutvrij kastdeuren: u bestelt ze heel eenvoudig op maat gemaakt van Slavonisch eiken bij QATRINA. Een veel mooiere en hardere eikensoort dan het in de Benelux veel aangeboden Europees eikenhout. Ons hout wordt exclusief voor ons geproduceerd in het buitenland en is gegarandeerd FSC gecertificeerd.

Eiken foutvrij is mogelijk, maar wij leveren ook kastdeuren in een licht rustieke en rustieke kwaliteit. Kastdeuren gemaakt van een andere houtsoort zijn verkrijgbaar op aanvraag. Stuur ons hiervoor even een mailtje met uw wensen.

Houten kastdeuren in een massieve uitvoering, maar ook kastdeuren van fineer

Fraaie kastdeuren in een fineeruitvoering: zo krijgt u de uitstraling van massief hout, maar bent u een stuk voordeliger uit ! Onze fineerdeuren zijn vanzelfsprekend ook weer op maat te bestellen en leverbaar in eiken foutvrij en eiken rustiek. Voor meer informatie over ons fineer op maat verwijzen wij u graag naar onze website: klik hier. Natuurlijk kunt u ook even contact met ons opnemen.

 

 

 

eiken foutvrij kastdeuren

Uw kastdeuren klaar om te monteren

Klaar om te monteren: u hoeft ze alleen nog af te hangen. Dat kan bij QATRINA. Uw kastdeuren kunnen wij afwerken met een professionele 2 componenten houtolie of transparant gelakt. Oliën kan in transparant, maar ook in kleur. En natuurlijk kunnen wij ook de scharnier sparingen er al voor u uitfrezen.

Bent u geïnteresseerd in onze eiken foutvrij kastdeuren ?