eiken epoxy tafelbladen

eiken epoxy

Schitterende eiken epoxy tafelbladen bestelt u voordelig bij QATRINA !

Bent u op zoek naar eiken epoxy tafelbladen ? Van harte welkom bij QATRINA ! Onze eiken epoxy tafelbladen zijn allemaal uniek: geen een is hetzelfde. De rustiek eiken lamellen voor de bladen worden speciaal geselecteerd op vorm, en worden zodanig aan elkaar gelijmd, dat diverse spleten ontstaan die gevuld worden met transparante epoxy.

Een gekoesterde wens van veel mensen: een warme, prettige sfeer in huis. De eettafel is hierin de spil in elk huis: de plek voor een gezellig ontbijt, de lunch en het gezamenlijke diner, of gewoon voor een rustmomentje met een kop koffie of thee. Je eettafel vervang je over het algemeen dan ook niet zo snel: aan deze bijzondere plek in huis raak je gehecht.
Een nieuwe tafel moet dan ook echt helemaal bij u en uw gezin passen, en als de financiële ruimte aanwezig is, wilt u natuurlijk het liefst een unieke tafel.

Onze eiken epoxy tafelbladen hebben allemaal een natuurlijk gevormde boomstamrand, en bestaan uit mooie brede rustiek eiken lamellen van circa 38mm dik. U kunt het blad onbehandeld, maar ook gekleurd bij ons bestellen. Zoekt u een gekleurd blad ? Dan kunt u kiezen uit de onderstaande opties:

  • pure behandeling; transparante olie, mat. Hierdoor wordt het eiken wat donkerder van kleur.
  • invisible behandeling: transparante olie, mat met een klein witpigment. Hierdoor behoudt het eiken zijn natuurlijke kleur.
  • black: de donkerste behandeling waarbij de houtnerf zichtbaar blijft.
  • sky grey: het eiken krijgt een grijzige nuance.
sky grey
black

– stoere tafelbladen
– unieke exemplaren
– opgevuld met transparante epoxy
– vervaardigd uit rustiek eiken
– grote noesten zijn opgevuld, soms ook met blokjes hout
– met natuurlijke boomstamrand
– breedte ca 100cm (+/- 10mm i.v.m. de oneffen rand)

 

budget tafelbladen

 

eiken epoxy

Kant en klaar, maar ook onbehandeld: de keuze is aan u

Beschikt u over twee rechterhanden ? Bestel dan gerust een onbehandeld tafelblad, want u kunt dit vrij simpel zelf voorzien van een transparante of gekleurde olie of lak. Het is wel van essentieel belang dat u het blad in zijn geheel ‘inpakt’ met olie of lak, anders bestaat de kans dat het blad krom gaat trekken ! Vergeet dus niet ook de zijkanten en de onderkant te behandelen !

Wij werken zelf met een twee-componenten houtolie, eventueel voorzien van een kleurpigment. Wij kunnen de olie eventueel ook los bij uw bestelling toevoegen. Neem hiervoor even contact met ons op.

Toch liever een kant en klaar blad ? De meerprijs hiervoor bedraagt € 185,00 incl. 21% btw.

Eiken epoxy tafelbladen kunnen wij leveren, zolang de voorraad strekt !

Bent u geïnteresseerd in onze eiken epoxy tafelbladen  ?

 

budget tafelbladen