eiken epoxy bladen

eiken epoxy bladen

Eiken epoxy bladen bestelt u heel gemakkelijk bij QATRINA !

Zoekt u iets unieks ? Neem dan eens een kijkje bij onze categorie eiken epoxy bladen ! Absolute specials en helemaal van deze tijd ! Onze eiken epoxy bladen zijn ware blikvangers. De extra rustiek eiken lamellen worden speciaal geselecteerd op hun vorm, en zodanig met elkaar verlijmd dat er grote spleten tussen de delen gevormd worden. Deze spleten worden vervolgens opgevuld met transparante epoxy. Een tijdrovend werkje, maar het resultaat mag er zijn !

Massief houten eettafels creëren een gezellige en warme sfeer. Dit is bij uitstek de plek om even de krant te lezen, voor een gezellig familie ontbijt, de gezamenlijke lunch en het diner, of alleen maar even een rustmomentje met een kop thee of koffie. Je bestaande tafel vervang je dan ook niet zomaar een, twee, drie: hier raak je aan gehecht. Ter vervanging zoek je iets unieks, dat echt helemaal bij jou en je familie past.

De eiken epoxy bladen hebben allemaal nog hun oorspronkelijke natuurlijke boomstamrand, en worden opgebouwd uit mooie brede rustiek eiken lamellen van circa 38mm dik. Echt ieder blad is absoluut uniek !

U kunt bij ons kiezen uit een onbehandeld of een behandeld blad. Voor een gekleurd blad kunt u kiezen uit de volgende opties:

  • pure behandeling; transparante olie, mat. Hierdoor wordt het eiken wat donkerder van kleur.
  • invisible behandeling: transparante olie, mat met een klein witpigment. Hierdoor behoudt het eiken zijn natuurlijke kleur.
  • black: de donkerste behandeling waarbij de houtnerf zichtbaar blijft.
  • sky grey: het eiken krijgt een grijzige nuance.
sky grey
black

– stoere tafelbladen
– unieke exemplaren
– opgevuld met transparante epoxy
– vervaardigd uit rustiek eiken
– grote noesten zijn opgevuld, soms ook met blokjes hout
– met natuurlijke boomstamrand
– breedte ca 100cm (+/- 10mm i.v.m. de oneffen rand)

 

budget tafelbladen

 

eiken epoxy bladen

Behandeld of onbehandeld 

U bent gezegend met twee rechterhanden ? Dan is het voor u geen probleem om het blad zelf verder te behandelen. Let op: Het is wel belangrijk dat het blad geheel wordt ‘inpakt’ in een goede olie of lak, omdat de kans dat het gaat kromtrekken anders groot is. Dus ook de onderkant behandelen.

Wij werken zelf met een twee-componenten houtolie, eventueel in kleur. Een fles olie kunnen wij eventueel tegen een geringe meerprijs aan uw bestelling toevoegen, zodat u zelf aan de slag kunt. Neem in dat geval even contact met ons op. Hebt u echter liever dat wij het blad voor u behandelen, dan is dat geen probleem: de meerprijs voor behandeling met een tweecomponenten houtolie bedraagt € 185,00 incl. btw.

Prachtige eiken epoxy bladen zijn leverbaar zolang onze voorraad strekt !

Bent u geïnteresseerd in onze eiken epoxy bladen ?

 

budget tafelbladen