eiken doorgaande lamel

foutvrij eiken doorgaande lamel

Prachtig eiken doorgaande lamel bestelt u voordelig bij QATRINA ! 

Wij maken het exact op maat: mooi eiken doorgaande lamel. Praktisch elke vorm en afmeting is mogelijk. Ons eiken doorgaande lamel is breed toepasbaar: voor het maken van meubels, als fraaie wandafwerking, als houten vloer, keukenblad, werkblad, bureaublad en uiteraard als tafelblad.

De eiken panelen maken wij van massief Slavonisch eiken. Een schitterende, keiharde houtsoort, die op een duurzame wijze geproduceerd wordt. Het hout wordt hiervoor op kleur en structuur uitgezocht, zodat alleen het allermooiste overblijft. Een milieuvriendelijke productie, redelijke prijzen en FSC gekeurd: wij heten u van harte welkom bij QATRINA.

Wij leveren online eiken panelen en tafelbladen. U kiest uit drie verschillende kwaliteiten: foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken. Andere houtsoorten dan eiken leveren wij op aanvraag. Op onze website treft u een overzicht hiervan. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen: wij zijn bereikbaar per telefoon en mail.

Massief houten panelen en tafelbladen zijn bij ons leverbaar in doorgaande lamel en in vingerlas. Maximaal leveren wij tot een dikte van 40 mm. massief, in vier verschillende diktes. Tussenliggende diktes zijn evt. mogelijk, maar op aanvraag. Naast doorgaande lamel en vingerlas, leveren wij ook kopshout panelen. Standaard in eiken 60 mm. dik maar op aanvraag ook in andere houtsoorten en (veel) dikker, tot maximaal 120 mm. Neem een kijkje op onze website, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

 

 

 

eiken doorgaande lamel

Foutvrij eiken doorgaande lamel

 

Uitstekende kwaliteit, maatwerk, en lage prijzen

Onze panelen en (tafel)bladen maken wij tot op de millimeter nauwkeurig op maat. U hoeft er zelf desgewenst niets meer aan te doen. U kiest het zelf: een onbehandeld paneel, of een kant en klaar paneel.

Een onbehandeld paneel wordt geschuurd met korrel 80, en de randen zijn scherp. Dit paneel zult u zelf nog verder moeten afwerken.
Een kant en klaar paneel is geschuurd met een fijnere korrel (korrel 120) en de scherpe randen worden weg geschuurd: het paneel wordt v.v. vellingkanten met een straal van ongeveer 2 mm.

U bepaalt dit zelf op onze website, door wel of niet te kiezen voor de extra optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’,

QATRINA, omdat wij uitsluitend het beste leveren.

 

Bent u geïnteresseerd in ons eiken doorgaande lamel ?