eiken boomstamtafel

boomstam tafelblad

Een stoere, robuuste eiken boomstamtafel van QATRINA

Een eiken boomstamtafel gemaakt met hart voor het eindproduct !

Een mooie extra rustieke en robuuste eiken boomstamtafel koopt u voordelig bij QATRINA ! Deze tafels zorgen voor een bijzondere, natuurlijke en karakteristieke sfeer in huis.
Ook uitstekend buiten te gebruiken op bijvoorbeeld uw terras.

Een eiken boomstamtafel is helemaal in de mode op dit moment. Een fraaie tafel met een stoere uitstraling. Wij leveren onze eiken boomstamtafels in twee verschillende soorten.
Massief eiken boomstamtafels in extra rustieke uitvoering, en massief eiken boomstamtafels in extra rustiek met een originele boomstamrand.

Bij de buitenste lamellen / stroken over de lange zijde is dan alleen de bestaande schorsrand verwijderd. Hierdoor blijft de natuurlijke slingerende vorm van de oorspronkelijke eikenboom zichtbaar.
Onze eiken boomstamtafels zijn dus met of zonder originele boomstamrand leverbaar. Wij leveren ook (licht) rustieke tafelbladen voorzien van een computergestuurde boomstamrand.

Uiteraard zijn de door ons geleverde boomstamtafels FSC-gekeurd.

 

 

Eiken boomstamtafel voorzien van een computergestuurde boomstamrand.

Deze variant is gebaseerd op een blad van (licht rustiek) eiken met noesten tot 25mm.
Hierdoor krijgt het hout een meer levendige uitstraling, de mooie structuur en kleur van het hout dragen hier extra aan bij.
De noesten zijn niet gestopt.
De bladen zijn opgebouwd uit lamellen / stroken tussen de 4 en 12cm breed en koud verlijmd.
Hier wordt machinaal een door de computer aangestuurde boomstamrand aan gefreesd. Nauwelijks van echt te onderscheiden en een goedkoper alternatief dan de originele boomstamrand !
Deze variant wordt niet rechtstreeks via onze site aangeboden, dus neem even contact met ons op. Wij nemen graag de diverse mogelijkheden met u door.

 

eiken boomstamtafel blad

 

Kort samengevat:

  • Een eiken boomstamtafel met of zonder originele boomstamrand. Een tafelblad van extra rustiek eiken met grote noesten en scheuren. De eiken boomstamtafel is extra verruwd door het blad te disselen en borstelen. Hierdoor krijgt het blad een extra robuust uiterlijk. De bladen zijn leverbaar in twee verschillende diktes: 42 of 60 mm. De boomstamrand is een originele schorsrand van de oorspronkelijke eikenboom. De eiken boomstamtafel is opgebouwd uit ca. 5 lamellen (stroken). Leverbaar in rechthoekig formaat, vierkant formaat, rond formaat en ovaal formaat.
  • Een eiken boomstam tafel met computergestuurde boomstamrand. Deze eiken boomstamtafel is evt. wat minder robuust leverbaar en ook geschikt om met een zijden hemd aan te dineren. Aantrekkelijk geprijsd ten opzichte van de eiken boomstamtafel met een originele boomstamrand. Evt. ook leverbaar in (hele) lange uitvoeringen. Neem vrijblijvend even contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

 

Een boomstamtafel van QATRINA: kwaliteit voor een vriendelijke prijs.

Het bijzondere aan onze licht rustieke en extra rustieke eiken boomstamtafels is dat ieder blad helemaal uniek in zijn soort is.
Wij hebben voor u de mooiste tafelbladen uitgezocht en leveren ook alles op maat. Dit tot op de millimeter nauwkeurig.
Dus bent u op zoek naar een andere maat, dikte of vorm ? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Bij QATRINA is (bijna) alles mogelijk.

Uiteraard kunt u bij QATRINA ook terecht voor een breed scala aan stalen en houten onderstellen.
Op onze website vindt u een overzicht van de door ons geleverde modellen, in meerdere afmetingen leverbaar.

Staat het door u gewenste model en/of de door u gewenste afmetingen er niet bij ? Neem dan even contact met ons op.

Dus: of u nou op zoek bent naar een stoere, robuuste boomstamtafel voor in uw woonkamer of een extra rustieke eiken boomstamtafel voor op het terras. Bij ons vindt u hem !

 

Bent u geïnteresseerd in een eiken boomstamtafel ?