eiken blad op maat

eiken blad op maat

Een massief eiken blad op maat ? Dan zit u goed bij QATRINA !  

Een prachtige aanwinst voor ieder woonhuis: een massief eiken blad op maat ! Indien gewenst kunnen wij de benodigde sparingen voor de spoelbak(ken), het kooktoestel en de kraan er al meteen voor u infrezen ! Het enige dat u nog zelf moet doen is het plaatsen.

Bestel bij ons heel eenvoudig zelf online uw massief eiken blad op maat. Wij leveren massief houten bladen in drie verschillende fraaie uitvoeringen: u kiest uit doorgaande lamellen, vingerlas of kopshout. Doorgaande lamel en vingerlas is verkrijgbaar in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Wij maken bladen in de afmetingen en vorm die u wilt, want ook ingewikkelde, niet alledaagse vormen zijn bij QATRINA geen probleem.

Daarnaast zijn ook massief houten bladen in andere houtsoorten dan eiken mogelijk. Een overzicht hiervan treft u op onze website: klik hier of neem direct even contact met ons op. U kunt ons bereiken per mail en per telefoon.

De door ons geleverde houten bladen worden stuk voor stuk uit het allerbeste hout vervaardigd, en zijn vanzelfsprekend FSC gekeurd. Een garantie voor een verantwoord, duurzaam bosbeheer. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden, want bij QATRINA kan (bijna) alles.

 

 

eiken blad op maat

Eiken blad op maat (kopshout in Rubio Monocoat twee componenten houtolie transparant))

QATRINA, voor houten bladen in meerdere houtsoorten

Bijna alle bij ons bestelde bladen worden besteld in eikenhout. Wij maken gebruik van het schitterende Slavonisch eiken: een mooie lichte en keiharde houtsoort. Toch liever een andere houtsoort ? Bel of mail ons dan even: wij staan voor u klaar.

Hout in prachtige doorgaande lamellen is het hele jaar door leverbaar tot en met 3,5 meter lang. Langer is mogelijk op aanvraag. Kopshout en vingerlas bladen zijn mogelijk tot en met 4 meter lang. Dergelijke lengtes zijn echter alleen op aanvraag te bestellen.

Vingerlas bladen worden opgebouwd uit korte stukjes massief hout die d.m.v. een vingerlas met elkaar worden verbonden. Kopshout bladen worden gemaakt van kleine vierkante blokjes massief hout die met de hand aan elkaar worden gelijmd tot een groot blad. Het vervaardigen van dergelijke bladen is een zeer arbeidsintensief werk: kopshout bladen zijn daarom zeldzaam. Vrijwel niemand in de Benelux kan dit houtproduct leveren, maar bij QATRINA bestelt u het ‘gewoon’ op maat !

 

Bent u geïnteresseerd in een eiken blad op maat ?