eiken barbladen

eiken barbladen

Fraaie eiken barbladen bestelt u eenvoudig op maat bij QATRINA 

Voor eiken barbladen bent u bij QATRINA aan het juiste adres, want wij maken ze op maat in de door u gewenste afmetingen. U bestelt gewoon online vanuit uw luie stoel !
Met onze computergestuurde houtbewerkingsmachines kunnen wij elke denkbare vorm voor u realiseren. Ga voor voordelige kwaliteit en ga voor eiken barbladen van QATRINA !

Wij maken onze barbladen van Slavonisch eikenhout: een lichte en harde houtsoort. QATRINA streeft naar een duurzame houtkap en een milieuvriendelijke productie: ons hout is daarom allemaal FSC gekeurd.

Onze barbladen zijn te bestellen in drie kwaliteiten. U heeft de keuze uit foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken. Bladen in een andere houtsoort zijn, mits beschikbaar op dat moment, desgewenst op aanvraag te bestellen. Een overzicht van de mogelijkheden treft u hier.
Wij leveren in doorgaande lamellen en in vingerlas in vier verschillende diktes: u kiest uit 20, 25, 30 en 40 mm. dik. ‘Tussenliggende’ diktes zijn op aanvraag te bestellen.

Zoekt u iets dat vrijwel niemand anders heeft ? Iets heel bijzonders ? Dan is een barblad van kopshout zeker het overwegen waard: online te bestellen in 60 mm. dik massief eiken. Klik hier voor onze categorie ‘kopshout’.

U bent handig met een zaag en wil snel aan de slag ? Kijk dan even bij onze voorraadpanelen: u heeft deze normaal gesproken al binnen een (werk)week in huis ! klik hier of neem direct contact met ons op.

 

 

eiken barbladen

eiken barblad (kops eikenhout)

 

QATRINA, voor een barblad op maat !   

Tot op de mm. nauwkeurig op maat gemaakt en tegen kostprijs bij u bezorgd: heel gewoon bij QATRINA. Bestel online in onze webshop een vierkant of rechthoekig barblad. U kiest uit foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken in doorgaande lamellen of in een vingerlasuitvoering. Barbladen van kopshout zijn online in 60 millimeter dik eiken te bestellen. Neem contact met ons op voor speciale vormen en XL bladen: wij kunnen u vast wel verder helpen.

De prijzen voor massief hout zijn de laatste tijd enorm gestegen. Daarom leveren wij ook barbladen in een fineer uitvoering: een goed en voordelig alternatief en zeker het overwegen waard, want tegenwoordig is fineer nauwelijks nog van massief te onderscheiden.
Een fineer werk- bar-, of tafelblad kunt u online op maat bestellen in foutvrij en rustiek eiken tot en met een dikte van maximaal 58 mm. Klik hier voor onze categorie ‘eikenfineer op maat’.

 

Bent u geïnteresseerd in onze eiken barbladen ?