eiken barblad

eiken barblad

Een mooi eiken barblad bestelt u op maat bij QATRINA 

Op zoek naar een eiken barblad ? QATRINA levert ze op maat in de afmetingen die u nodig heeft. Tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt en super relaxt vanaf de bank thuis besteld !
Met behulp van hypermoderne computergestuurde machines kunnen wij praktisch elke denkbare vorm voor u maken. Ga voor kwaliteit en kies voor een eiken barblad van QATRINA !

Het merendeel van onze collega’s levert barbladen gemaakt van het wat gelige Europees eiken. Wij maken onze barbladen daarentegen van het mooie Slavonisch eiken: een veel lichtere en hardere eikensoort. Ook wij streven naar een duurzame samenleving: onze producten zijn daarom allemaal FSC gekeurd.

Barbladen zijn leverbaar in drie kwaliteiten. U heeft de keuze uit een foutvrij, licht rustiek of een rustiek eiken barblad. Bladen in andere houtsoorten zijn, mits op dat moment beschikbaar, op aanvraag te bestellen. Een overzicht van de overige houtsoorten treft u hier.
De bladen worden opgebouwd in doorgaande lamellen en in vingerlas in verschillende diktes: wij leveren standaard 20, 25, 30 en 40 mm. dik. ‘Tussenliggende’ diktes zijn leverbaar op aanvraag.

De laatste tijd zijn de prijzen voor massief hout enorm gestegen. Sinds kort leveren wij daarom ook barbladen in fineer uitvoering: zeker een goed en voordelig alternatief voor massief, want vandaag de dag is door een verbeterde techniek fineer nauwelijks nog van massief hout te onderscheiden.
Een fineer bar-, werk- of tafelblad is op maat bij ons te bestellen in foutvrij en rustiek Slavonisch eiken tot en met maximaal 58 mm. dik. Klik hier voor ons ‘eikenfineer op maat’.

Zoekt u iets heel bijzonders, iets dat vrijwel niemand anders heeft ? Dan is een barblad van kopshout wellicht iets voor u. Online in onze webshop te bestellen in 60 millimeter dik massief Slavonisch eiken. Klik hier voor ons ‘kopshout’.

Geen geduld om op maatwerk te wachten ? Kijk dan snel bij onze voorraadpanelen: u heeft deze doorgaans al binnen een week in huis ! klik hier of neem contact met ons op.

 

 

eiken barblad

barblad (kops eiken)

 

Een mooi barblad ? QATRINA !

Op maat gemaakt en tegen kostprijs door onze koerier bij u thuisbezorgd: dat is QATRINA. Bestel zelf online een vierkant of rechthoekig barblad in foutvrij, licht rustiek of rustiek Slavonisch eiken in doorgaande lamellen of in vingerlas.
Een barblad van kopshout is te bestellen in 60 millimeter dik eiken. Neem contact met ons op voor speciale vormen en hele grote bladen: Team QATRINA staat voor u klaar !

 

Bent u geïnteresseerd in een eiken barblad ?