Eettafelstoelen met armleuning

Eettafelstoelen met armleuning bestelt u eenvoudig online bij QATRINA

Bent u op zoek naar eettafelstoelen met armleuning ? Wij bieden u een grote collectie voor redelijke prijzen.

Een eettafelstoel is niet zomaar een stoel. Deze stoel is belangrijker dan u denkt: ga maar eens na hoe vaak en hoe lang u op de stoel zit. Die moet dus vooral comfortabel zijn, en met name armleuningen dragen bij aan het zitcomfort.. Wij bieden zitcomfort voor alle toepassingen. Onze collectie is met de grootste zorg samengesteld, zeer uiteenlopend en onderscheidend. Zoekt u een designstoel of houdt u juist meer van een basic stoel? En wilt u een zitting van hout, PU leder of stof? En wilt u graag een kussen in uw stoel of juist niet? Wilt u een stoel gemaakt van massief hout of een stoel met een stalen frame?

 

 

eettafelstoel met armleuning

Opties: Meerdere kleuren en uitvoeringen 

Moderne en klassieke eettafelstoelen, comfortabele kuipstoelen, hippe kleuren, eetkamerstoelen met leuning, gecapitonneerde stoelen of stoelen met een los kussen. Het overgrote deel van onze eettafelstoel modellen is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Vaak kunt u ook nog kiezen uit een stoel met of zonder armleuning.
Ook modellen voor semi buitengebruik ontbreken niet.

 

Niet teveel betalen

De prijs van onze eettafelstoelen is verrassend scherp voor de uitstekende kwaliteit die we leveren. Omdat wij geen showroomkosten hebben, kunnen wij de prijzen zeer laag houden. Lees wel goed de omschrijving van de materialen. Onze stoelen zijn bijvoorbeeld niet gestoffeerd met echt leder maar met een zeer goede kwaliteit imitatieleer. De stoelpoten kunnen van hout, staal, rvs of aluminium zijn. Het gebruikte hout voor onze stoelen is gegarandeerd duurzaam geproduceerd, en daarom ook altijd FSC-gekeurd.

Niet alleen onze prijzen zijn scherp, maar ook onze levertijden: voor de meeste stoelen hanteren wij een levertijd van 2 tot 3 weken.

 

Bespaar op de transportkosten en combineer uw bestelling met de aankoop van bijvoorbeeld een nieuwe tafel

Mocht u tevens een nieuw tafelblad i.c.m. een nieuw stalen onderstel of houten onderstel bestellen bij QATRINA, dan kunnen we de bestelling in 1 zending bij u afleveren en betaalt u maar 1x transportkosten.

 

Bent u geïnteresseerd in onze eettafelstoelen met armleuning ?