Eetkamerstoelen voor uw serre

terrasset

Eetkamerstoelen voor uw serre bij QATRINA

Op zoek naar eetkamerstoelen voor uw serre ? Dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres ! U vindt bij ons een uiteenlopende collectie fraaie eetkamerstoelen voor zeer redelijke prijzen. Wij leveren meerdere stijlen, dus de stoel die u zoekt staat er vast wel bij.

Een eetkamerstoel is belangrijker dan u denkt: ga maar eens na hoe vaak en hoe lang u op de stoel zit. Een eetkamerstoel moet dus vooral comfortabel zijn, maar ook leuk om naar te kijken natuurlijk. Het oog wil per slot van rekening ook wat. Daarom levert QATRINA voor elk wat wils: een mooie collectie eetkamerstoelen voor uw serre. 

Zoekt u een designstoel of houdt u juist meer van een robuuste stoel ? Een stoel met armleuningen of wilt u deze juist liever zonder ? Een stoel gemaakt van massief hout of een stoel met een stalen frame ? En wilt u graag een kussen in uw stoel of juist niet?
QATRINA heeft zitcomfort voor alle toepassingen. Onze collectie is met de grootste zorg samengesteld, zeer uiteenlopend en onderscheidend.

 

 

stoelen voor serre

 

Meerdere uitvoeringen en kleuren zijn mogelijk 

De meeste modellen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Vaak kunt u ook nog kiezen uit een stoel met of zonder armleuning. Moderne en klassieke eetkamerstoelen, comfortabele kuipstoelen, hippe kleuren, eetkamerstoelen met leuning, gecapitonneerde stoelen of stoelen met een los kussen. Ook modellen voor semi buitengebruik ontbreken niet.

 

Om de prijs hoeft u het niet te laten

De prijs/kwaliteit verhouding van onze eetkamerstoelen voor uw serre is verrassend scherp. Omdat wij geen showroomkosten hebben, kunnen wij de prijzen laag houden. Let goed op de omschrijving van de materialen. De meeste zittingen zijn voorzien van PU leder, een hoogwaardig alternatief voor echt leder. De stoelpoten kunnen van hout, staal, rvs of aluminium zijn. Het gebruikte hout voor onze stoelen is gegarandeerd duurzaam geproduceerd, en daarom ook altijd FSC-gekeurd.

 

Hebt u meer bestellingen? Bespaar dan op de vrachtkosten

Bestel meteen een nieuw tafelblad i.c.m. een nieuw stalen onderstel of houten onderstel bij QATRINA. Dan kunnen we de bestelling in 1 zending bij u afleveren en betaalt u maar 1x transportkosten.

 

Bent u geïnteresseerd in onze eetkamerstoelen voor uw serre?