designtafels

designtafel op maat

Prachtige designtafels helemaal op maat voor u gemaakt, bestelt u natuurlijk bij QATRINA 

De buik vol van al die standaardtafels ? Bij ons stelt u uw designtafels gewoon zelf samen. Naast houten tafelbladen in vrijwel elke denkbare vorm, leveren wij namelijk ook nog houten en stalen onderstellen. Stel dus zo heel eenvoudig uw nieuwe designtafel samen. De afmetingen, vorm en verdere afwerking bepaalt u helemaal zelf !

Of het nou een rechthoekig, rond, vierkant, ovaal of ellipsvormig tafelblad moet zijn, wij maken het allemaal voor u op maat. Ook moeilijke/ongebruikelijke vormen zijn voor ons geen probleem. Neemt u hiervoor gerust even contact met ons op. Prachtige designtafels op maat voor u gemaakt door QATRINA. Onze tafelbladen zijn leverbaar in foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken. Daarnaast leveren wij ook nog tafelbladen gemaakt van andere houtsoorten op aanvraag. Op onze website treft u een overzicht van onze overige houtsoorten. Waarom zou u verder zoeken ? QATRINA staat voor hoogstaande kwaliteit, interessant geprijsde producten en een duurzame productie. Bij ons is al ons hout daarom ook nog eens FSC gekeurd.

Onze houtproducten zijn leverbaar in twee verschillende uitvoeringen: in doorgaande lamellen en in vingerlas. Een dikte tot maximaal 40 mm. massief is mogelijk. Dikkere bladen zijn alleen mogelijk in opgedikte uitvoering, tot maximaal 80 mm. dik. Naast hout in doorgaande lamellen en in vingerlas, leveren wij ook tafelbladen gemaakt van het schitterende kopshout. Kopshout eiken is direct online bij ons te bestellen in onze webwinkel. Kopshout in andere houtsoorten leveren wij op aanvraag.

 

 

 

designtafels

Designtafels

wij leveren het allemaal op maat in eiken, maar ook in nog veel meer andere houtsoorten

Uitgekeken op die duffe meubelboulevard met al zijn standaardtafels ? Kijk dan eens bij QATRINA, en laat u verrassen door de ongekende mogelijkheden ! Niet alleen tafelbladen in eiken, maar ook tafelbladen in heel veel andere houtsoorten. Allemaal leverbaar in doorgaande lamellen, in vingerlas, en in kopshout, helemaal op maat voor u gemaakt.

Naast tafelbladen, leveren wij ook een groot aantal fraaie stalen en houten onderstellen. Zo stelt u dus heel eenvoudig zelf uw tafel samen bij QATRINA. Neem gerust even contact met ons op, als u hierbij wat hulp nodig heeft: wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in onze mooie designtafels ?